Arving politianmelder advokat : Hun har foræret mine ting væk

Del artiklen her:

Når en skifteret indsætter en bobestyrer er det dennes opgave at sørge for, at arvingernes interesser varetages bedst muligt. Det mener en arving ikke er tilfældet i en sag fra Retten på Frederiksberg, hvor en advokat er bestyrer i et bo – selv om hun er uønsket af alle arvingerne.

Retten på Frederiksberg Advokat Maj-Britt Rieck Sørensen

– Ingen af os ønsker at have hende som bobestyrer, men det har retten krævet, at vi skal.

Sådan lyder den korte udgave af den tvist, som for øjeblikket udspiller sig ved Retten på Frederiksberg. På den ene side står Tina Aagaard Nielsen, som sammen med de andre arvinger efter et nærtstående familiemedlem, igennem længere tid har ønsket at skille sig af med bobestyreren, advokat Maj-Britt Rieck Sørensen. En utilfredshed der ikke kun skyldes, at man fra arvingernes side ønskede en anden juridisk rådgiver til at forestå dødsbobehandlingen. Men også fordi arvingerne anført af Tina Aagaard Nielsen har følt, at advokat Maj-Britt Rieck Sørensen direkte har modarbejdet dem.

Det ved ifølge Tina Aagaard Nielsen at påføre dødsboet unødvendige udgifter, ved eksempelvis at indkalde til møder, som Maj-Britt Rieck Sørensen burde have været klar over, ingen af arvingerne ville møde op til.

Læs også : Firma fik kommune til via E-boks at husstandsomdele reklamebrev underskrevet af borgmesteren – efter at dets salgschef havde haft indflydelse på indholdet og udsendelsen

På samme måde som Tina Aagaard Nielsen også mener, at advokaten på andre områder langt fra har varetaget arvingernes interesser.

 

Politianmeldelse : Advokat fjernede mine private ejendele

Således fremgår det af politianmeldelsen Journalista.dk har fået adgang til, at advokaten ifølge Tina Aagaard Nielsen har foræret en lang række af både afdødes og hendes værdier væk. I en række tilfælde endda genstande, som har en stor affektionsværdi for Tina Aagaard Nielsen.

Læs også : Kolding Kommune fortsætter mørklægning af Obama-forløb : Nægter at udlevere oplysninger på trods af tabt tilsynssag

Ifølge politianmeldelsen, der blev indgivet den 11. december, drejer det sig blandt andet om et spisebord med stole, et stort antik skab, flere antikke kommoder, et antikt skrivebord med tilhørende stol, flere smykker og antikke lænestole. På samme måde som Tina Aagaard Nielsen også i politianmeldelsen af Maj-Britt Rieck Sørensen anfører, at advokat skulle have udleveret en række værdier, der var Tina Aagaard Nielsens private ejendom, der var placeret hos den afdøde. Det drejer sig blandt andet om håndlavede musikinstrumenter fra flere sydamerikanske lande, en række malerier og forskellige former for tøj.

Læs også : Danmarks Radio fyrede 9 chefer – som alligevel fortsætter i deres egne stillinger

Værdigenstande der alle ifølge politianmeldelsen, alle skulle være udleveret af advokat Maj-Britt Rieck Sørensen til en antikvitetshandel på Frederiksberg i København. Det vel og mærke uden, at antikvitetshandlen betale for de forskellige værdier.

Overfor Journalista.dk har Maj-Britt Rieck Sørensen ikke ønsket at kommentere hverken på politianmeldelsen eller på forholdet til arvingerne.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*