Borgmester førte an under våd middag : Spiste og drak for 18.000 kroner på sea food-restaurant

Del artiklen her:

Når man går på restaurant, er det normalt hovedsageligt for at få stillet sulten. Sådan var det langt fra kun for en større delegation fra Hjørring Kommune, som anført af borgmester Arne Boelt ikke gik tørstige hjem under besøg i USA.

Arne Boelt, Hjørring Kommune

– Lige indenfor døren vil du se et springvand i to-etagers højde, som er restaurantens centrum. Sæt dig til rette i vores restaurant, eller slå dig ned i vores behagelige lounge. Vores prisvindende vinkælder, som byder på mere end 10.000 flasker af 800 forskellige mærker, kan også findes på nederste etage. Hvis du ønsker en rundtur, skal du bare bestille på forhånd. Dem der kan lide ”wine and dine” har heldet med sig, for vores vinkælder fungerer også som et privat område for sammenkomster for private og virksomheder.

På blandt andet denne måde præsenterer Legal Sea Food på sin hjemmeside, den af sine restauranter i Boston i USA, som ligger placeret tæt på Bostons teaterkvarter. En salgstale som i hvert fald har virket overfor Hjørring Kommune, da den i 2015 sendte en større delegation af politikere og embedsmænd til den amerikanske storby.

Læs også : Michelin-restauranter og receptioner : Kramer Mikkelsen brænder formuer af under franske konferencer

Det fremgår af aktindsigter, som Journalista.dk har opnået hos den nordjyske kommune i blandt dens udgifter til rejsen i 2015 til Boston.

Regning fra Sea Food-restaurant til Hjørring Kommune

 

Til bords ved førende restaurantkæde specialiseret i sea food

Ifølge de fremsendte bilag til Journalista.dk blev det en dyr oplevelse for skatteyderne, da nordjyderne anført af Hjørrings borgmester Arne Boelt satte sig til bords på Legal Sea Food-restaurant på Park Plaza i Boston. En del af en kæde med 36 restauranter, hvor af langt størstedelen er placeret i eller omkring Boston.

Læs også : Byråd fejrede sig selv – med kuvertpriser til 1.600 kroner stykket

I alt var 21 inviteret med til at spise på Hjørrings skatteborgeres regning, hvilket i danske kroner i alt løb op i 18.273 kroner. Det for 21 forskellige menuer, ligesom der også var godt gang i drinksvognen. Det blandt andet i form af 9 flasker vin, som blev skyllet ned under den skatteyderbetalte middag. Samtidig spillede det også ind på regningens størrelse, at Hjørring Kommune var særdeles rundhåndede overfor serveringspersonalet. Det modtog 399 dollars i drikkepenge, eller hvad der svarer til 2.800 kroner.

Læs også : Springende champagnepropper på klassisk restaurant : Byrådsmedlemmer så stort på beløbsgrænser

Hjørring Kommunes delegation til Boston i USA, bestod ud over borgmester Arne Boelt af 8 andre byrådsmedlemmer, som havde følgeskab af 3 embedsmænd. Hvem de resterende 10 resterende deltagere ved middagen på Legal Sea Food var, fremgår ikke af bilagene – ligesom man fra Hjørring Kommunes side heller ikke har ønsket at oplyse deres navne.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*