Borgmester gik i baren – og gav omgang til 9.000 kroner

Regning fra bar i Østrig til Silkeborg Kommune
Del artiklen her:

Der var gang i repræsentationskontoen, da Silkeborg Kommune anført af borgmester Steen Vindum lagde vejen forbi Østrig under en studietur.

Silkeborg Kommune

Når kommuner tager på studieture udenfor Skandinavien, foregår det typisk til destinationer i Sydeuropa eller på den anden side af Atlanten. I forhold til rejserne til Sydeuropa som eksempelvis Barcelona, foregår rejserne typisk om foråret og efteråret, hvor det mildere klima synes at have en stor tiltrækningskraft på kommunalpolitikerne og embedsmændene.

Blandt undtagelserne til den hovedregel er Silkeborg Kommune, som i efteråret 2017 lagde vejen forbi Østrig. Det i forbindelse med en rejse, som ikke kun blev udført af kommunens politikere og embedsfolk – men også repræsentanter fra det lokale erhvervsliv.

Læs også : Mens Aarhus Kommune skærer ned for over 200 millioner kroner : Bruger alligevel 1.250.000 kroner på at sponsorere golfturnering – i Silkeborg

Men som det fremgår af aktindsigter opnået af Journalista.dk, var det langt fra kun det faglige, der var fokus på under turen til Wien. Således blev borgmesterens repræsentationskonto også brugt, når der skulle slappes af i baren.

Regning fra bar i Østrig til Silkeborg Kommune

 

God omsætning i klassisk Wiener-bar

Således fremgår det af de fremsendte aktindsigter til Journalista.dk, at repræsentationskontoen tilhørende Silkeborgs borgmester Steen Vindum må siges at have været med til at slukke tørsten blandt deltagerne på Wien-turen.

Læs også : Kommune sat på plads : Indgik ulovlig aftale om gratis internet

Skatteyderne betalte derfor for, at der den 11. september 2017 blev indkøbt 24 flasker vin, 27 Baileys og 39 cognacer. Hvilket gjorde at skatteydernes regning for sammenkomsten løb op i 1.207 euro, eller hvad der svarer til i omegnen af 9.000 kroner.

Læs også : Det nye sorte for landets kommuner : Bosætningskampagner for millioner af kroner – uden at kende effekten

Den festlige sammenkomst fandt sted på den historiske restaurant Palais Ferstel Wien, der ligger placeret i den centrale del af Wien. Hvilket understreges af, at den blot ligger nogle få hundrede meter fra Donau-floden i den østrigske hovedstad.

Del artiklen her:
1 Comment

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*