Borgmester glemte momsen : Obama-arrangement koster ikke Kolding Kommune 750.000 kroner – men 937.500 kroner

Billeder : Pixabay og pressefoto fra Kolding Kommune
Del artiklen her:

Kolding Kommunes borgmester Jørn Pedersen regner tilsyneladende ikke med moms, når det handler om kontant støtte til en forening, hvor han selv sidder i bestyrelsen.

Barack Obama Jørn Pedersen Kolding Kommune

– 750.000 kroner.

Så meget oplyste Jørn Pedersen, borgmester i Kolding Kommune, overfor Jyske Vestkysten i midten af august, at det ville koste skatteyderne i den jyske by at være med til at finansiere besøget af Barack Obama, som finder sted i slutningen af september. En besøg som i meget høj grad er finansieret af de offentlige kasser, da arrangøren Business Kolding, hvor Jørn Pedersen er bestyrelsesmedlem, ud over at modtage tilskud fra Kolding Kommune, også har sikret sig 1.000.000 skatteyderkroner fra Syddansk Universitet, hvis afdeling i Kolding lægger lokaler til Obama-besøget.

Læs også : Borgmester om kontant støtte på 750.000 skatteyderkroner til Obama-besøg : Godkendt udenfor dagsordenen

Oplysningerne fra Jørn Pedersen kom i forlængelse af Journalista.dks afsløringer af, at der ikke forelå nogen formel aftale mellem Kolding Kommune og Business Kolding. Det på trods af, at man fra Business Koldings side havde meldt ud, at man havde fået et egentligt tilsagn fra Kolding Kommune.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*