Enhedsliste-spindoktor aflyser klassekampen : Scorer millionjob i Silicon Valley betalt af skatteyderne – efter kun få års erhvervserfaring

Anne Marie Engtoft Larsen, screendump
Del artiklen her:

Som ansat hos det stærkt venstreorienterede parti kæmpede Anne Marie Engtoft Larsen ellers for, at indkomstforskellene skulle være minimale blandt danskerne.

juristkontoret

Normalt skal man have en mangeårig relevant erhvervserfaring, for at komme i betragtning til en stilling som ambassadør. Det uanset om udsendelsen sker til et stort land som USA, eller om ambassadøren i stedet skal stå i spidsen for en dansk repræsentation i eksempelvis mindre asiatiske lande.

Men sådan var det ikke, da Anne Marie Engtoft Larsen i august blev udnævnt som såkaldt tech-ambassadør i Silicon Valley. Det til en nyoprettet stilling, hvor hun blandt andet skal stå for at være den danske regerings forlængede arm, når det handler om den it-mæssige udvikling i den amerikanske computermetropol.

Læse også : Borgmester tog ministre, politikere og 80 andre venner af huset med på festival – på skatteydernes regning

En udnævnelse der kommer på trods af, at Anne Marie Engtoft Larsen kun har få års erhvervserfaring. Det vel og mærke med et udgangspunkt i det stærkt venstreorienterede københavnske miljø, hvor hun så sent som i 2015 havde rang af spindoktor.

Lønoplysninger for Anne Marie Engtoft Larsen

 

Har sikret sig årsløn på 1.2 millioner kroner

Således arbejdede den i dag 33 årige Anne Marie Engtoft Larsen for Enhedslisten, da det på mange måder marxistiske parti ved Folketingsvalget i 2015 opnåede et overraskende godt valg. Det på en dagsorden om, at den sociale ulighed i Danmark skulle indsnævres i alvorlig grad, så der ikke længere skulle være en stor forskel mellem landets rigeste og fattigste. Blandt flere af partiets kandidater lød kravet ligefrem, at det alene skulle være muligt at eje to tandbørster – fordi staten ville stille alt andet til rådighed for borgerne.

Læs også : Politikere erklærede sig som klimatosser – hvorefter de tog flyet til Island for at opleve den islandske nationaldag

For fremtiden bliver der dog råd til mere end to tandbørster for Anne Marie Engtoft Larsen, der siden ansættelsen hos Enhedslisten har arbejdet for World Economic Forum i Schweiz. Således fremgår det af aktindsigter opnået af Journalista.dk, at hun kommer op i i en lønramme, hun som spindoktor arbejde i mod oprettelsen af.

Læs også : Glemte alt om de socialistiske paroler : Johanne Schmidt-Nielsen scorer millionløn hos Red Barnet

Således kan hun se frem til en årlig grundløn på 1.012.145 kroner, hvortil kommer pensionsindbetalinger fra Udenrigsministeriet på 182.185 kroner. Derved når skatteydernes samlede lønudgifter til den stærkt venstreorienterede Anne Marie Engtoft Larsen op i 1.194.330 kroner om året.

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Nok en “moralsk vendekåbe” – der ikke tager alle sine socialistiske holdninger med i det nye job. Hun har intet ulovligt gjort. De personer i ministeriet der har udnævnt hende, burde forklare sig lidt.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*