Et halvt år efter Mettes flyvning med privatfly : Flere ministerier aner ikke hvor regningerne er

Del artiklen her:

Selv om det umiddelbart burde være simpelt at finde frem til bilag fra én enkelt rundrejse med privatfly, synes det langt fra at være tilfældet.

Reglerne er faktisk meget simple : Når det offentlige Danmark har betalt udgifter til eksempelvis et privatfly, er de offentlige myndigheder efterfølgende forpligtede til at finde dem frem – og udlevere efter reglerne om aktindsigt.
Men som Bjørknæs.dk i dag kan afdække, synes det langt fra nødvendigvis at være tilfældet. I hvert fald ikke, når det handler om de udgiftsbilag, der knytter sig til Mette Frederiksens brug af et privatfly tilbage i februar i år.

Således melder gravermediet, at det bliver sendt rundt fra ministerium til ministerium af embedsmænd, som i hvert fald ikke mener det er hos dem, de ellers lovpligtige bilag kan findes.

Del artiklen her:
3 Comments

  1. Hvis ingen har betalt, har hun måske fået den lækre flyvning gratis? Men i givet fald af hvem? Det lugter fælt af korruption

  2. Kunne være sjovt at bede om aktindsigt hos rigsrevisionen – kan de heller ikke finde regningen, så er hele systemet til at lukke op og s…. i.

  3. Hele systemet et til st få kvalme af. Fraser som demokrati, retssamfund mv. er ofte brugte. Kun de borgere der har DR,TV2 og de statsstøttede trykte medier “ køber” disse fraser. Nej, Danmark er på samme korruptions niveau som de værste 3. Verdens lande ( dem som D.Trump kaldte “ shithouse countries)
    Den vestlige verden og -kultur synger på sidste vers. I kulissen står World Economic Forum med Klaus Swap, Bill Gates og med The Great Reset .
    Politikerne ved det, befolkningerne bliver holdt for nar. Det kan kun betegnes som højforræderi.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*