Fadøl, shots og specialøl : Forsvaret fyrer den af i landets bowlinghaller – på din regning

Del artiklen her:

Samtidig med at Forsvaret igen og igen fortæller at det ikke har råd til moderne udstyr, synes der ikke at være smalle steder, når de ansatte slår sig løs i landets bowlinghaller.

Når talen i disse år falder på Forsvaret, er det i høj grad den seneste fokus på nedslidt materiale, der tænkes på. En diskussion der startede for omkring en 10 år siden, hvor Forsvaret grundet manglende konkrete trusler, gennemgik en række nedskæringer.

Men selv dets ledelse konsekvent lægger ansigterne i alvorlige folder, synes der bag facaden at være god stemning blandt de i alt omkring 2.700 ansatte. Forhold der fremgår af aktindsigter, som Journalista.dk har opnået via Forsvarets Regnskabsstyrelse. En myndighed der i regnskabsmæssig forstand ikke kun dækker over sig selv, men også alle andre dele af Forsvaret.

Læs også : Brænder 470.000 kroner af på kommunikationsseminar – og skærer ned kernevelfæren blandt sine svageste indbyggere

Af aktindsigterne fremgår, at Danmarks soldater og andre dele af Forsvaret, har en udpræget forkærlighed for at spille bowling – samtidig med indtagelsen af forskellige former for alkohol. Ligesom det også går igen uanset hvor i landet Forsvarets folk slår sig løs, at der ofte er tale om meget store medarbejdergrupper.

Faktura fra Hjemmeværnsfolks besøg i bowlinghal

 

Sender fast flere hundrede medarbejdere til bowling

Det var eksempelvis tilfældet, da 150 ansatte hos Jydske Dragonregimentden den 16. marts i 2020 lagde vejen forbi den lokale Bowl’n’Fun i Holstebro. Det til en samlet udgift på 37.800 kroner, hvilket ikke kun dækkede over selve bowlingen, men også adgangen til en stor buffet.

Læs også : 17 skattechefer tog på gourmetrestaurant efter internt møde – på skatteydernes regning

Som et særsyn var det ikke skatteyderne, der måtte betale for drikkevarerne til deltagerne i bowlingarrangementet i Holstebro. Det var dog tilfældet, da Hjemmeværnet året forinden betalte for, at 12 kunne komme på besøg hos Bowl’n’Fun i Odense. Her måtte skatteyderne betale flere omgange fadøl, ligesom regningen på 5.312 kroner også dækkede over shots og specialøl.

Læs også : Socialforvaltning fyrede den af på D’Angleterre – for at holde møde

Hvor normalt det er at sende meget store grupper af Forsvarets ansatte til bowling, kan eksempelvis også læses ud af et besøg den 9. juni 2019 hos endnu en Bowl’n’Fun. Her tog 124 ansatte del i glæderne, hvilket medførte en regning på 31.248 kroner.

Faktura fra Jydsk Dragonregiments besøg i bowlinghal

 

Faktura fra Jydsk Dragonregiments besøg i bowlinghal

Del artiklen her:
1 Comment

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*