Fed fryns til topsocialdemokrat holdt skjult : Bor gratis i herskabslejlighed

Folketingets pressefoto af Flemming Møller Mortensen (S)
Del artiklen her:

Selv om det er et krav at Folketingsmedlemmer på Folketingets hjemmeside offentliggør hvilke bierhverv og til en vis grad også visse indtægter de har, opfyldes dette ikke af socialdemokraten Flemming Møller Mortensen.

– Et ord, der tændte os meget i at søge jobbet, var, at vi skulle være kulturbærere. Det passede lige til vores interesser. For mig personligt har historie, arkæologi og ting, der har med den del af Danmarkshistorien at gøre, fyldt rigtig meget.

Sådan lød det tilbage i midten af september 2019 fra Flemming Møller Mortensen, da det nuværende socialdemokratiske medlem af Folketinget sammen med sin mand, blev interviewet til statsmediet TV2 Nord. Det omkring parrets bijob som forstandere på Aalborg Kloster, der med base midt i Aalborg blandt andet er et bofællesskab for ældre nordjyder. På samme måde som det også på mange måder er en kulturel institution i den nordjyske hovedstad, da det eksempelvis her er muligt at stifte nærmere bekendtskab med de legendariske modstandsmænd i Churchill-gruppen.

Læs også : Bryllupskjolen leveret af Socialdemokratiets stylist – hemmelighed hvem der betalte

Uanset at Flemming Møller Mortensen og hans mand er gode venner med Mette Frederiksen og hendes ægtefælle, blev der alligevel ikke fundet plads til ham, da den seneste regering blev udnævnt ved juletid. Det efter at Flemming Møller Mortensen bestred posten som udviklingsminister fra midten af november 2020 og frem til, at statsministeren sidste år præsenterede sin samlingsregering med Venstre og Moderaterne.

 

Vendte tilbage til klostret efter afskeden med ministeriet

Omvendt har det betydet, at Flemming Møller Mortensen har haft mulighed for at vende tilbage til posten som forstander på Aalborg Kloster. En tilbagevenden han bekendtgjorde i et Facebook-opslag den 17. december sidste år :

– Nu er jeg igen Folketingsmedlem og igen den lykkelige tilbagevendte klosterforstander her i Aalborg.

Læs også : Afsløring : Aalborg Kommune med skjult partistøtte til Socialdemokratiet – via ”blomsterkonto”

En stilling der ikke er lønnet, men som alligevel har et særdeles iøjnefaldende frynsegode. Nemlig at der bliver stillet en gratis herskabslejlighed til rådighed for forstanderparret, som på den måde kommer til at bo på en af Aalborgs absolut bedste adresser.

Økonomiske interesser af denne type er nogle, medlemmer af Folketinget er forpligtede til at oplyse på Folketings hjemmeside. Alligevel er det ikke sket for Flemming Møller Mortensen, som hverken har fundet anledning til at oplyse om bijobbet som klosterforstanden – eller det gratis ophold i den eksklusive lejlighed.

Læs også : Luksushotel og turistoplevelser : Aarhus Kommune brændte formue af på Afrika-tur – for at indlede samarbejde om drikkevand

Overfor Journalista.dk oplyser Flemming Møller Mortensen i en email, at det er en fejl, at der ikke er sket opdatering af oplysningerne om tilknytningen til Aalborg Kloster. Ligesom han også oplyser, at der hurtigst muligt vil ske angivelse her af.

Flemming Møller Mortensens oplysninger på Folketingets hjemmeside

 

Facebook-opslag fra Flemming Mortensen den 17. december 2022

Del artiklen her:
1 Comment

  1. hold nu kæft ! :D:D 😀
    det råber til himmelen hvad vores alle sammens politiker (nærmest uanset farve) kan og vil.
    Lukrative boliger,fede jobs efter overstået gang på Borgen ,eftervederlag,boliger stillet til rådighed ….pensioner og ikke mindst sygeorlov (nye retningsliner fra 1.12.21 ,hvorfor mon ? )
    Lille danske samfund ,høj skat og ikke mindst en masse på overførselsindkomster ( fratrædelses ordninder via FOA )og lukrative ordninger ellers i staten .

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*