Gin-tonics, specialøl, rødvin og dyre steaks: Sygehusdirektør fyrede den af på din regning

Region Syddanmarks pressefoto af Per Busk, administrerende sygehusdirektør i Esbjerg
Del artiklen her:

Der blev bestemt ikke sparet på noget, da den pensionsmodne sygehusdirektør Per Busk på skatteydernes regning, inviterede indenfor på et københavnsk insted – for såvel en ukendt personkreds som et ukendt formål.

I dag er store skiftedag på Esbjerg og Grindsted Sygehus, da det er sidste normale arbejdsdag for Per Busk. Det da han den 1. april stopper som administrerende sygehusdirektør, for som 60 årig at gå på delvis pension.

Men inden Per Busk nåede så langt, pålagde han skatteyderne at betale for en både dyr og våd middag.

Forhold der fremgår af aktindsigter, som Journalista.dk har fået stillet til rådighed af Tommy Søndergaard.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
2 Comments

 1. I ER FYRET.

  De har virkelig ingen skam i sig. De gør selvfølgelig som de gør, fordi de kan og må.

  Såkaldt, ‘overtilsynet’, som Nævne, Styrelser og deres egne Fagorganisation som KL, samt politiske partier der er såmænd i interessekonflikt ansat i KL, alle, tillader de brud, fordi de er deres egne.

  Så jeg spørger alle her, hvad gør vi? Herude i den virkelige verden.
  Ligner det et ‘ægte’ demokrati aka folkestyre/republik eller ligner det mest, socialisme-kommunisme og fascisme?

  Definitioner:
  Kommunisme (Statskontrol på alt)

  parentes: overbeskatning på alt, afgifter på alt, verdens dyreste land snart, i hvert fald sammenlignet med andre lige vestlige ‘velfærdslande modeller’ I relation til alle basale biologiske behov og livsfornødenheder eller samfundstjenester (bil ejerskab, bolig ejerskab, madpriser, alt, og sammenlign bare med nabolanden Sverige, før krisen 2017 med for mange importerede udefra og hvad det koster nu svenskerne, eller med Storbritannien, og så ved du just, hvor vanvittigt det er blevet i Danmark),

  livet, med andre ord, gøres umuligt, lavere levestandard eller decideret fattigdomsgrænse for syge og ældre, misundelse på dem som har skabt noget i livet selv, og mere Stasi kontrol på vores kontanter eller penge, før 50.000 nu ned på 15.000, hvad siger det os? Gradvist indført kommunisme, ikke som de offentlige mider der er vokset stort i dag 800.000 med pilen opad I str. der overhovedet ikke tilfører nogen vækstværdi andet end at fortære alt fra vores arbejde, så vi hele tiden kører som hamstre i trædemøllet for det systems eksistens og gråd frås I løn og bonusser, nu også straffet for din CO2 udånding, vågn dog op danskere.)

  Fascisme (StatsKorporatisme, dvs. skjulte aftaler bag vores ryg mellem Staten og StoreIndustrien, Store Internationale Organisationer, Store Fagforeninger, NGO’s, alt I alt, ‘Globalister’, aka neokonservative og neoliberale)

  fortsætter..

 2. del 2/2

  and it looks as if.. i am starting to sound like a fn broken record, don’t I?

  På dansk, jeg tror jeg lyder som en gammel plade eller een af de få, der ikke kan lide sit eget ekkokammer, fordi folk udefra det land kan se hvad sker i Danmark, i over 50 år og gradvist mere kommunisme, og andre af os udefra ved, hvad nogle -ismer har gjort. De første dog flygtede de regimer og nu ser de hvad foregår her i et såkaldt, ‘ demokratisk’ land, og de overvejer at flygte igen, men hvortil?

  tilbage til Argentina med Javier Milei, Ungarn, Victor Orban, eller Ruslands, Putin, hvor f.eks. nye familier og landmænd får fred til at gøre hvad de kan lide, at bære det hårde (og utaknemmelige) arbejde at made os alle, fordi maden kommer ikke fra køledisken.

  Det ironiske og tragiske er, at vi hører ikke nuancerne og sandheden på MSM, men mest politisk købt propaganda om, at Rusland skulle pludselig være en slags tidl. kommunist USSR. Dette på trods af at russerne på gaden siger de er glade for deres land, de praktiserer og står med faner for kristendom som identitet, og for deres leder, de er rige eller har det godt tæt på eller i de store byer især, de har ikke de problemer vi vestlige lande har skabt for os selv i dag ved at følge blindt autokratene i de Store Globalist kredse, og de er ude af EU og Co, som Storbritannien, af god grund.

  Men, det er også hvad sker når man ikke vil vide, ikke spørger dem der bor der i deres eget land førstehåndsviden, ikke spørger dem der flytter derover nu i store tal, ikke følger med i tiden om Rusland i dag, fordi etablissementet også hos os fanger ikke eget hykleri og dobbeltmoral på hvad er sket hos os netop pga. korruption og vennetjenester, fordi de selv er en del af problemet, når de feder lommerne- men på danskernes bekostning (ret og velfærd).

  Derfor er Rusland oa. fyfy her som eksempler på at tidl. kommunistiske lande er gået videre og ud af de totalitære styreformer, mens vores ledere og Co. vil have os tilbage til dette og ingen frihed snart, alt for at fede op militærindustrien og nye krig hele tiden, eller hva’?

  de tømmer skatteydernes kasse igen igen ser vi her..

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*