Terrordømte Ahmed Samsam politianmeldt for terrorbilligelse – for at hylde Hamas’ drab på civile

Pressefoto fra Rigspolitiet
Del artiklen her:

Ahmed Samsams udmeldinger ligner på mange måder udtalelserne, som influencer Ahmad Elchaabi blev dømt for tidligere på året. Ahmed Samsam, der tidligere er dømt for at have tilsluttet sig Islamisk Stat, forsøgte uden held at fjerne sit opslag, inden det blev registreret og kopieret.

– Nå, men helt seriøst. Lad os lige være realistiske engang. Det, der foregår dernede, det er ikke helt fair. Fordi, der er stadig folk dernede. Der bor stadig folk dernede. Som stadig ikke er blevet flækket, men 250 stykker, det er ikke helt dumt.

Sådan lød en væsentlig del af de udsagn, som influenceren Ahmad Elchaabi blev dømt for i februar måned. Det efter at Københavns Byret fandt det bevist, at han havde billiget en række terrorhandlinger begået af Hamas i oktober sidste år.

Udtalelserne kostede Ahmad Elchaabi en dom på fire måneders betinget fængsel.

Holdninger der på flere punkter synes at blive delt af Ahmed Samsam, der de seneste måneder løbende har trukket store overskrifter. Det i forlængelse af dommen afsagt over ham i Spanien, hvor han blev idømt flere års fængsel for at have tilsluttet sig terrororganisationen Islamisk Stat.

Hvilket nu har kastet en politianmeldelse af sig, som Ahmed Samsam dog ikke synes at have den store lyst til at tale om.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*