Håndboldkvinder risikerer at stå uden hjemmebane : Ingen aftaler indgået

Del artiklen her:

På trods af at Danmarks Håndbold for længst er gået i gang med at sælge billetter til kvindelandsholdets forestående kvalifikationskamp mod Polen, er der stadig ingen endelige aftaler omkring brugen af Ballerup Super Arena.

Kort før jul var de helt store smil fremme på rådhuset i Ballerup, da borgmester Jesper Würtzen i en pressemeddelelse kunne fortælle, at de danske håndboldkvinder ville spille en kvalifikationskamp frem mod EM i 2024 i den lokale Super Arena :

– Vi glæder os til at byde de danske VM-bronzevindere velkommen i Ballerup Super Arena. Vi er mange, der har siddet klistret til skærmen og været imponeret over deres præstationer under VM. Jeg håber, at mange danske tilskuere vil være med til at skabe en festlig stemning i Ballerup Super Arena til kampen.

Efterfølgende blev billetterne sat til salg til kampen, som bliver spillet den 2. marts mod Polen.

Men der synes dog bare at være ét stort problem i forhold til kvindelandsholdets brug af Ballerup Super Arena til kvalifikationskampen mod Polen : Der er slet ikke indgået nogen egentlig aftale mellem håndboldforbundet og kommunen omkring hjemmebanen.

Således oplyser Ballerup Kommune i en email til Journalista.dk, at der på trods af at kampen spilles om mindre end 2 måneder, ikke er underskrevet nogen egentlig aftale mellem parterne :

– Ballerup Kommune er i forhandlinger med Danmarks Håndbold Forbund om benyttelsen af Ballerup Super Arena, hvorfor der ikke foreligger nogen kontrakt eller aftale på nuværende tidspunkt.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*