Marie Bjerre scorede kæmpe eftervederlag – for de 14 dage hun ikke var minister i 2023

Folketingets pressefoto af Marie Bjerre (V)
Del artiklen her:

Marie Bjerre har som plaster for såret for ikke at være minister i 14 dage, fået en stor julegave fra skatteyderne – oven i hendes almindelige Folketingsløn. Venstre-politikeren har endda tidligere været en stor fortaler for nedbringelse af det offentliges udgifter.

Det trak landsdækkende overskrifter, efter Journalista.dk som det første medie kunne afslører, at Mia Wagner kunne se frem til et såkaldt eftervederlag på omkring 700.000 kroner. Det i forlængelse af, at hun kun holdt et par uger som minister – og frivilligt stoppede som Digitaliserings- og ligestillingsminister.

Nu kan vi så afslører at Mia Wagners forgænger og efterfølger på posten Marie Bjerre, som forlod ministerposten den 23. november 2023 og blev genindsat den 7. december 2023, også har modtaget et iøjnefaldende eftervederlag – titlen på gyldne håndtryk til politikere.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*