Årsløn på 3.870.984 kroner ikke nok : DRs generaldirektør scorede stor lønforhøjelse i 2023

DRs generaldirektør Maria Rørbye Rønn
Del artiklen her:

Det bliver en bedre og bedre forretning for Maria Rørbye Rønn at være ansat som øverste embedsmand for Danmarks Radio, som synes at se stort på de politiske og offentlige henstillinger om at dæmpe statsmediets skatteyderbetalte lønfest.

Kritikken har været til at tage at føle på de seneste år, når det har handlet om lønningerne på DR. Specielt i forhold til den indtjening, som statsmediets generaldirektør Maria Rørbye Rønn løbende har sikret sig.

Ligesom det også må anses for markant, at stadigt flere DR-medarbejdere har lønninger, der står skatteyderne i over 1 million kroner.

Det endda i en situation, hvor landets private medier i dén grad kæmper en daglig kamp, for at få de økonomiske ender til at mødes. Således er det ikke unormalt at store mediehuse gennemfører 1-2 afskedigelsesrunder indenfor samme kalenderår, ligesom afhængigheden af den skatteyderfinansierede mediestøtte og dermed opbakningen fra de politikere medierne påstår at holde til regnskab, bliver mere og mere udtalt.

Men som Journalista.dk nu kan afslører, betyder det ikke at DR af den grund holder tilbage i forhold til at give lønforhøjelser til Maria Rørbye Rønn i 2023.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Det kan sgu da ikke passe med den løn til DRs generaldirektør???
    For at bestyre en “genudsendelsesforretning”? HUn får SELVF: også resultatløn???
    Kunne man ikke spørge den “tavse bestyrelse” hvorfor de vælger at aflønne hende langt overstatsministeren. Havde det så været en privat virksomhed, kunne vi være ligeglade, Men FANDME ikke for vores alle sammens spareskillinger!!!
    Mon de da er bange for at der kommer at privat firma og “headhunter” hende (ha)

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*