Hjemsendt kommunaldirektør med millionløn gad ikke kører hjem : Tog på luksushotel på skatteydernes regning – igen og igen

Pressefoto fra Fredericia Kommune af Annemarie Zacho-Broe taget af Claus Fisker
Del artiklen her:

Fredericia Kommunes hjemsendte kommunaldirektør er netop nu under undersøgelse for, hvorfor hun trak en række ifølge kommunens økonomiudvalg iøjnefaldende hotelovernatninger på sit kommunale kreditkort.

Tidligere på vinteren trak det nationale overskrifter, da Jacob Bjerregaard forlod posten som borgmester i Fredericia Kommune. Det efter en skandalesag omkring socialdemokratens køb af en byggegrund, der langt fra virkede gennemskueligt.

Samtidig trak det også overskrifter, at Fredericias kommunaldirektør Annemarie Schou Zacho-Broe kort tid efter blev hjemsendt. Det i forlængelse af en række møder i kommunens økonomiudvalg, som efterfølgende blandt andet har krævet af en igangværende advokatundersøgelse, at den udvides til også at omhandle hendes brug af hotelovernatninger på kommunens regning.

Læs også : Advokatfirma scorede 5.4 millioner kroner : Kommune mørklægger hvad skatteyderne betalte for

Journalista.dk har opnået aktindsigt i hotelregningerne, som Annemarie Schou Zacho-Broe de seneste år har påført skatteyderne i Fredericia Kommune. Overnatninger hvor det først og fremmest er brugen af et lokalt hotel, der synes at springe i øjnene.

Fakturaer til Fredericia Kommune for kommunaldirektørs hotelovernatninger i Fredericia

 

4-stjernet overnatning til højt lønnet embedsmand

Ifølge de fremsendte bilag, har Annemarie Schou Zacho-Broes favorit været Hotel Fredericia, når hun har taget overnatninger på kommunens regning i forlængelse af det, der på flere af bilagene står opført som møder. Udgifter hun har påført skatteyderne, selv om hun via sin stilling som kommunaldirektør har sikret sig en årsløn på den gode side af 1.5 millioner kroner.

Læs også : Kommunaldirektør fyret efter 4 år på posten : Scorer gyldent håndtryk på 1.8 millioner kroner

Således har hun taget mange overnatninger på hotellet, der ligger placeret få minutters kørsel fra rådhuset i Fredericia. Et forbrug af Hotel Fredericia der startede i forlængelse af, at Annemarie Schou Zacho-Broes tiltrådte som kommunaldirektør foråret 2018. Derfor har hun i både 2018, 2019 og 2020 været fast gæst på hotellet, når hun ikke ville køre hjem og sove i privaten. Hvilket typisk også medførte besøg i hotellets restaurant, hvilket skatteyderne ligeledes betalte for.

Læs også : Kommunale busfolk på langfart : Brændte 425.000 kroner af på Canada-rejse

Hotel Fredericia er dog langt fra et tilfældigt overnatningssted, da det hører til blandt de absolut bedste i Trekantsområdet – hvilket blandt andet kan ses ved, at det er et 4-stjernet hotel. Typisk stod hver af hendes overnatninger på Hotel Fredericia skatteyderne i lige over 1.000 kroner, når der sker medregning af forplejning til den nu hjemsendte kommunaldirektør.

Fakturaer til Fredericia Kommune for kommunaldirektørs hotelovernatninger i Fredericia

Del artiklen her:
5 Comments

 1. Herregud! der jo penge nok, “die dumme dänen” ææææællllsker at betale verdenes højste skatter & afgifter, mens Regimets medlemmer kæmper hårdt for at få dem brandt af. IDIOTER!!!!!

  P. Stem NB! SIAD!

 2. Endnu en overbetalt cand Scient Pol uden moralsk kompas. Der er vist noget galt med den uddannelse

 3. Er der nogen, der ved, om det gamle “Hotel Landsoldaten” i Fredericia stadig eksisterer? Det var ellers meget godt, og det lå ikke så langt fra banegården.

 4. Citat fra online artiklen ‘Mød Fredericias nye kommunaldirektør Annemarie Zacho-Broe’, hvor Zacho-Broe udtaler sig om, hvad hun gør om 5 år…

  “Jeg har en plan for mit arbejde og mit hold, og så er jeg bund ærlig – det er heller ikke altid min plan, der skal føres igennem, som jeg sagde, så fejler man.”

  Bund ærlig…? I guess karma is a bitch.

 5. Det må da være TOTALE IDIOTER, der laver sådanne ansættelsesforhold.
  De skulle f….. betale selv!!!
  Sådan kan man da ikke sjofle med borgernes penge. Fy for…..!

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*