Hurtigere fremme i København

laasesmed
Del artiklen her:

Annoncørbetalt indhold

At København er et trafikalt kaos, er der næppe nogen, der bevæger sig i trafikken i byen, der vil være uenige i. Nye bydele skyder frem, og med dem kommer der flere mennesker og flere biler. Pendlerne er blot én gruppe, der rammes af den stigende trafik. En anden og ofte overset gruppe er de håndværkere, der dagligt kører far opgave til opgave i København. Trafikken gør, at mere og mere tid tilbringes uproduktivt i lange køer.

En låsesmed har fundet løsningen

Den traditionelle låsesmed, der kører i København til opgaver med oplukninger, udskiftning af låse og tyverisikring, transporteres typisk i enten en varevogn eller en kassevogn. Dermed er den branche lige så ramt af op til flere timers manglende produktivitet dagligt.

Der er kun én til at betale for den tid, der tilbringes i bilkøerne: Kunderne. Og den erkendelse fik for et par år siden en låsesmed i København til at tænke ud af boksen. Eller rettere: Til at genopfinde et koncept, der engang prægede bybilledet i København: Long John cyklen!

Den Cyklende Låsesmed, som firmaet hedder, transporterer sig på en specialbygget cykel, der rummer alt det nødvendige værktøj, reservedele etc. til at løse opgaverne.

Mere end halveret transporttid

Den specialbyggede cykel kommer frem, uanset om der er kø eller ej. Cykelstierne er aldrig pakkede til, og genveje gennem parker og andre områder, hvor det er tilladt at cykle, benyttes flittigt.

I de to myldretider betyder det ofte, at transporttiden til en kunde er mere end halveret i forhold til at køre bil, og det er ikke uden betydning, hvis kunden har låst sig selv ude for eksempel.

Firmaet har også konstateret, at der er en yderst markant bedre udnyttelse af tiden, da der aldrig skal bruges tid på at holde i kø. Også parkeringsproblemer er en saga blot – cyklen er der altid plads til lige ved døren.

En konkurrenceparameter

For Den Cyklende Låsesmed er det en stærk konkurrencefordel. Dels er hastigheden på en ”udrykning” til en oplukning meget vigtig, og dels betyder fjernelsen af spildtid i trafikalt kaos, at priserne kan holdes på et for København yderst attraktivt niveau.

Endelig er det værd at tage med i kalkulationen, at en låsesmed på cykel reelt ikke har et miljømæssigt aftryk! En varevogn eller kassevogn i tomgang i bilkøerne sviner miljøet mere på én dag, end den cyklende låsesmed gør på et år.

For mange kunder er det en positiv sidegevinst til de lave priser og den hurtige service, der er gjort mulige ved at genopfinde cyklen som transportmiddel for håndværkere.

Afstandene i København er så små, at firmaet reelt dækker hele det storkøbenhavnske område – lige fra Amager over brokvarterne til Frederiksberg.

Låsesmeden er næppe den eneste, der i fremtiden vil udnytte mulighederne for at kombinere miljøvenlig service med lavere omkostninger.

Annoncørbetalt indhold

Kilde: dencyklendelaasesmed.dk 

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*