Husleje på 80.000 kroner om måneden : Enhedslistespindoktor fyrer på den af på skatteydernes regning i Silicon Valley

Anne Marie Engtoft Larsen, screendump
Del artiklen her:

Den nye tjenestebolig kommer i forlængelse af, at Enhedslisten ellers kæmper mod den milliondyre livsstil, som skatteyderne for fremtiden skal finansiere for partiets tidligere spindoktor, Anne Marie Engtoft Larsen.

juristkontoret

Karrieren er i dén grad gået stærkt de seneste år for Anne Marie Engtoft Larsen, der tilbage i 2015 fik sit første job i forlængelse af sin uddannelse på Københavns Universitet og London School of Economics. Det i form af en ansættelse som ung uprøvet spindoktor hos Enhedslisten, hvor hun op til Folketingsvalget dette år var med til at arbejde på en række af de kampagner, der sikrede det stærkt venstreorienterede parti et overraskende godt valg.

Et af de områder Enhedslisten arbejdede for i forbindelse med 2015-valget var, at der for alvor skulle sættes ind overfor de problemer, som specielt unge mennesker havde i forhold til at finde billige steder at bo. Ligesom Enhedslisten også ved 2015-valget i meget høj grad kæmpede for, at indtjeningsforskellene skulle udjævnes mellem landets fattigste og rigeste.

Læse også : Borgmester tog ministre, politikere og 80 andre venner af huset med på festival – på skatteydernes regning

Flere af partiets kandidater gik endda så langt som til at kræve, at man som indbygger i Danmark maksimalt måtte have to tandbørster. Det ud fra en betragtning om at man ikke behøvede mere, da staten skulle levere alt andet, man måtte have brug for.

Oplysninger om husleje for dansk repræsentation i Silicon Valley

 

Huslejeudgifter på over 900.000 kroner om året

Men siden er det gået meget stærkt for den i dag 33 årige Anne Marie Engtoft Larsen, der efter at have arbejdet som spindoktor for Enhedslisten fik ansættelse hos World Economic Forum i Schweiz, hvor hun har beskæftiget sig med teknologi og bæredygtig udvikling. Men fra og med den 1. oktober er Anne Marie Engtoft Larsens hverdag langt fra den, som hun kæmpede for under sin tid hos Enhedslisten.

Læs også : Politikere erklærede sig som klimatosser – hvorefter de tog flyet til Island for at opleve den islandske nationaldag

For der flytter hun nemlig ind i en ny bolig i Silicon Valley, hvor hun skal bo som en del af ansættelsen som nyudnævnt såkaldt tech-ambassadør i det amerikanske it-mekka. En bolig der ifølge aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Udenrigsministeriet bliver en særdeles bekostelig affærer for skatteyderne, da den månedlige husleje løber op i 12.500 dollars – eller hvad der svarer til lige under 80.000 kroner.

Læs også : Glemte alt om de socialistiske paroler : Johanne Schmidt-Nielsen scorer millionløn hos Red Barnet

For det beløb får Anne Marie Engtoft Larsen hele 245 kvadratmeter at boltre sig på, hvilket er væsentligt mere end de henholdsvis 157 kvadratmeter og 87 kvadratmeter, som hendes souchef og tech-rådgiver får stillet til rådighed af skatteyderne. Udgiften for souschefens husleje kommer til at stå skatteyderne i lige under 50.000 kroner, mens de hver måned må punge ud med omkring 35.000 kroner, for at tech-rådgiveren kan få tag over hovedet i det amerikanske.

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Moral er godt – dobbeltmoral er dobbelt så godt.
    Bare spørg: Klima aktivister, BLM-tilhængere, globalister,
    oligarker og deres veldresserede politikere på borgen….
    All for me – nothing for thee!

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*