Informationschef lukker ned om sit indkøb af 640 polotrøjer til aflyst åbningsfest : Nægter at fortælle om forbrug af skatteydernes penge

Del artiklen her:

Lige så hurtig Aarhus Letbanes informationschef Jens Velling er til at købe mange hundrede polo-trøjer på skatteydernes regning, lige så svær er han at få i tale om det markante indkøb.

– Det er for tidligt at sige, hvornår den er klar, men det bliver formentlig først sent mandag aften.

Sådan lød det ifølge Stiften fra Jens Velling, informationschef hos Aarhus Letbane, da han sammen med resten af ledelsen for det skandaleramte letbaneprojekt, måtte stå skoleret for Aarhus Kommunes borgmester, Jacob Bundsgaard. Det i slutningen af september 2017 i forbindelse med udarbejdelsen af en rapport der skulle fastslå, hvorfor åbningen af den århusianske letbane endnu ikke havde fundet sted.

Læs også : Reel gennemsnitlig årslønning hos Aarhus Letbane i 2017 : 1.176.633 kroner – selv sekretæren tjente over 800.000 kroner

Det på trods af, at Aarhus Letbane over de seneste år er blevet tilført milliarder af skattekroner, for ikke kun at levere togtrafik i selve Aarhus, men også til de østjyske yderpunkter Odder og Grenaa. Byer hvor de mange pendlere således i årevis har stået uden togforbindelse til Aarhus, fordi Jens Velling og hans kollegaer, ikke har været i stand til at levere den lovede varer.

Faktura til Aarhus Letbane fra leverandør af polo-trøjer

 

Ingen kommentarer fra informationschef

Aflysningen af åbningsfesten for Aarhus Letbane skete dagen før, at den skulle have fundet sted. En stort anlagt lancering, hvor skatteyderne i dén grad måtte have pungen op af lommen. Det også selv om, at åbningsfesten aldrig blev til noget.

Læs også : Aarhus Letbane om gennemsnitslønninger på 1.2 millioner kroner og gigantbonusser i 2017 : Der har været usikkerhed i ansættelsen

En del af festlighederne skulle tilsyneladende have været, at flere hundrede aarhusianere skulle have været udstyret med en polo-trøje fra Aarhus Letbane. Som Journalista.dk kunne afslører i går viser opnåede aktindsigter hos Aarhus Letbane, at der blev indkøbt intet mindre end 640 af slagsen. Ifølge de udleverede bilag var det informationschefen Jens Velling, der stod bag indkøbet.

Læs også : Lønfesten hos Aarhus Letbane langt større end først antaget – også i 2018 : Millionbonusser har stået i kø i skandaleprojekt

Men hvorfor det var nødvendigt at købe 640 polotrøjer til en samlet udgift for skatteyderne på 126.000 kroner er tilsyneladende ikke noget, som Jens Velling har den store lyst til at tale om.

I hvert fald er han ikke vendt tilbage på Journalista.dks henvendelser.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*