Ingen andre blev spurgt da kommune betalte Nordic Waste-ejer for at rydde op efter sig selv

Del artiklen her:

Det skulle tilsyneladende gå så stærkt i forbindelse med oprydningen efter Nordic Waste, at den kommunalt ejede og finansierede Randers Havn, ikke mente det var nødvendigt at indhente tilbud fra andre firmaer end det valgte – uanset den direkte forbindelse til firmaet bag miljøskandalen.

Regningerne står på det nærmeste i kø i disse dage i Randers Kommune, når det handler om at få styr på problemerne omkring Nordic Waste. Den nu konkursramte virksomhed bag et jordskred, som truer med at jævne Randers-forstaden Ølst med jorden.

En del af udgifterne relaterer sig til Randers Havn i forbindelse med, at den kommunale havn hyrede firmaet SDK Shipping til at flytte omkring 25.000 kubikmeter jord fra Nordic Waste. Vel og mærke et firma, som alene er ejet af Torben Østergaard-Nielsen – forretningsmanden der også står bag Nordic Waste.

Eller sagt på en anden måde, så hyrede Randers Havn Torben Østergaard-Nielsen til at rydde op efter sig selv. Det i form af en ordre, som Randers Havn tidligere overfor TV2 har oplyst, står skatteyderne i omegnen af 350.000 kroner.

Men der var ikke tale om en ordre, hvor andre leverandører kunne byde ind. Det oplyser John Morgen, direktør for Randers Havn i en email til Journalista.dk.

Ifølge havnedirektøren blev ordren givet direkte til SDK Shipping, fordi man var under et stort tidspres.

 

Andre artikler om Randers Havn

Frække damer og Sko & Torp-koncert på slot : Randers Havn fester på din regning

Springende champagnepropper på klassisk restaurant : Byrådsmedlemmer så stort på beløbsgrænser

Verdensberømt vindistrikt mål for kommunal havns studietur

Fest på den kommunale havn : 141 inviteret til Oh Land-koncert på skatteydernes regning

Sol, sommer og flamenco : Kommunal havn brugte 100.000 kroner på studietur til Sevilla

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*