Fattig kommune satser millioner af kroner på Obama-besøg – og skærer ned på sine svageste indbyggere

Del artiklen her:

Samtidig med at Næstved Kommune skærer ned på sine gamle og syge, er der anderledes luft i økonomien, når det handler om et forestående besøg af den tidligere amerikanske præsident Barack Obama.

45 millioner kroner.

Så stort lød sparekravet, da Næstved Kommunes politiske og administrative top gjorde regnskabet op sidste efterår, da det var tid til det årlige budgetforlig. Et budgetforlig der kom til at fokusere på besparelser på områder, der typisk omtales som kernevelfærd – hvilket vil sige lokale børn, unge, ældre og syge.

Økonomiske udfordringer der langt fra må anses for at være enestående i forhold til sydsjællænderne, som længe har modtaget den såkaldte fattigdomshjælp fra staten til landets økonomisk trængte kommuner.

Alligevel er det skatteyderne i Næstved Kommune der må holde for, hvis ikke et forestående besøg af Barack Obama bliver en succes. Det finder sted i midten af marts, hvilket kommer til at ske i den lokale Arena Næstved.

Således oplyser Næstved Kommune i en email til Journalista.dk i forbindelse med en aktindsigtsbegæring, at den ellers ifølge eget udsagn hårdt økonomisk udfordrede kommune, har givet en underskudsgaranti på 2 millioner kroner.

En underskudsgaranti der meget nemt kan blive brug for, da lignende arrangementer med amerikanske toppolitikere har været en dyr oplevelse for skatteyderne. Det var eksempelvis tilfældet da Barack Obamas vicepræsident Al Gore besøgte Ringkøbing-Skjern Kommune i 2014, hvilket skete på et tidspunkt, hvor Al Gore ellers via sin platform som miljøforkæmper igen og igen trak overskrifter over alt i verden. Den i forlængelse af filmen An Inconvenient truth, der sikrede ham en andel i en Nobel-pris.

Omtale der dog langt fra var nok til at få 2014-arrangementet i Ringkøbing-Skjern Kommune til at løbe rundt, da det medførte et millionunderskud, som de lokale skatteydere blev pålagt at betale. Hvilket blandt andet skyldtes at efterspørgslen efter billetter var så lav, at det var nødvendigt for vestjyderne at fylde den lokale sportshal op med skolebørn, så der blev undgået alt for mange tomme sæder.

Det er langt fra første gang, at Barack Obama optræder i Danmark, efter han er stoppet som amerikansk præsident. Det har således tidligere været tilfældet i Aalborg og Kolding, hvor det i høj grad har været de offentlige kasser, der har måttet holde for.

Omvendt har Obama-besøget været kendetegnede ved, at mange politikere og højt placerede embedsmænd har fået taget fanbilleder med expræsidenten – typisk på skatteydernes regning, selv om prisen nemt har kunnet løbe op i 17.000 kroner for hver VIP-billet inklusiv et kort møde med den amerikanske politiker.

Aktindsigt udleveret fra Næstved Kommune til Journalista.dk

 

Andre artikler om Obama-besøg i Danmark

Arrangører af Obama-arrangement har før lovet gigantiske arabiske investeringer i Kolding – nu lover de at tiltrække internationale arbejdspladser i forbindelse med ekspræsidentens tale

Kaos forud for Obama-besøg : Kolding Kommune nægter at have indgået aftale med arrangører om økonomisk støtte

Kolding Kommune fortsætter mørklægning af Obama-forløb : Nægter at udlevere oplysninger på trods af tabt tilsynssag

Kommune ser stort på lovkrav : Nægter at oplyse om udgifter til Obama-besøg

Kontant tilskud på 1.000.000 kroner langt fra nok : Syddansk Universitet brugte ekstra flere hundrede tusinder kroner på Obama-foredrag

Aalborg Universitet betaler 1.062.500 kroner til Obama-arrangement – men så må det næsten også være med til at formulere spørgsmålene

Borgmester glemte momsen : Obama-arrangement koster ikke Kolding Kommune 750.000 kroner – men 937.500 kroner

Sådan kom finansieringen til Obama-besøg i hus : Byrådsmedlem stemte for tilskud på 750.000 skatteyderkroner – til forening han selv sidder i bestyrelsen for

Kolding Kommune til advokat et år før offentliggørelse af Obama-tale : Hvordan kan vi bedst muligt støtte en privat forening med 1.000.000 kroner?

Kolding Kommune undersøgte først brandingværdien af Obama-besøg efter beslutning om støtte på 1 million kroner til privat forening – hvor borgmesteren sidder i bestyrelsen

Universitet og kommune påstod at ville blive sagsøgt af Obama – men det var rent bluff

Universitetsledelse fyrer flere hundrede medarbejdere – men køber VIP-billetter til Obama-arrangement til 850.000 kroner

Én time efter Journalista.dks afsløring : Borgmester lover 750.000 skattekroner til Obama-besøg

Hofdame, kommunaldirektør, museumsdirektør, topembedsmænd og spindoktor : Syddansk Universitet uddelte hundedyre Obama-billetter med rund hånd

Milliondyrt Obama-besøg på skatteydernes regning : Arrangør skulle kun sælge 160 billetter for at sikre tilfredsstillende overskud

Tidligere radikal minister går i mod kollegaerne : Betaler skat af 12.500 kroner dyr billet til Obama-foredrag

Venstreminister scorer Obama-billet til 17.500 kroner – og fanfoto med den tidligere amerikanske præsident

Del artiklen her:
2 Comments

 1. den bliver langt den der..

  Den kommunale ledelse og alle involverede parter, såsom kommunalbestyrelse forvaltninger, deres bureaukrater-handlere af djøfer og den store KL bag dem, som samtykker til dette, skal FYRES. Punktum.

  note: ‘samtykke’ er når du ikke udfordrer, blander dig eller stiller krav og laver et tilsyn, du er lige med enig i det.

  Jeg er stort set ligeglad om det er Næstved eller Sorø Kommune, hvor er borgernes stemme her?

  Hvor er den preliminære (på forhånd) risiskovurdering og budgetlægning styre (plusser vs, minusser)?

  selvfølgelig på et velbelyst og veloplyst grundlag (100% velinformeret samtykke, aka uden interessekonflikter og plejeinteresser indblandet).

  Hvad er demokrati egentlig? dvs. her ment som ægte demos krati og dvs. som Folkestyre (og ikke det falske demokrati vi er vidner til min. 50 år nu i de regimer uanset parti).

  Folk skulle tage et grundigt kig inde på deres egen kommunes organisation: står Folket højest op i hierarkiet? er vi der overhovedet? eller er de bureaukraterne, dvs. administratorer af politikere? og ligger så politikerne og off.ansatte entouragen sidst, hvad siger det os?

  17.000 kr. for en billet for at se en betalt, købt og helt igennem styret af den store kriminelle organisation netværk, alment kendt som CIA oa. woke og mørke ‘Efterretningstjenester’ verden rundt? er det dem vi skal juble nu? mafiaen? vores herskere og bødlere?

  Skatteydernes penge skal ikke gå til og er ikke en gavebod for en maskot og en en dukke for globalisternes agenda der er per definition imod Folkestyre i verden og imod Selvbestemmelseret (aka Suverænitets ret, som Selvstændig i en Fri nation) i hver nation. Helt alvorligt nu igen, var sidste fiasko fra Obama i Kolding ikke nok? mangler han )(stadig) penge i hans store formuers vedligeholdelse af bl.a. herskabsvillaer? f.eks. lige ved kysten i Martha Vinyard, USA?

  en CIA – stooge, af et netværk, der skorer kassen på begge sider af krigen sammen med den Militære Industri eller sammen med den Store Medicinale Industri, aka ‘Big Pharma’, og deres lidelse på Menneskeheden i over 100? nu der skal også skores ‘kassen’ på de offentlige skattemidler (hvilket er ikke overraskende mere) men, i en plaget fattig kommune oveni, i lille Danmark? Dvs. på bekostningen igen af syge, ældre udsate især, ja, det siger alt om ham og typer som ham og Al Gore.

  Fakta:
  Obama er en globalist. Dvs. imod Folkestyre. Hans forældre er ekstremme/ydre ideologer marxister, du ved de marxister der står bag likvidiringer, drab og sult død på over 100 mil. verden rundt? ja de kommunister socialister, eller nazister for den sags skyld, med samme afgud af et dødsokkult, inkl. islamisterne (ikke en religion, -isme, et fanatisk dødsokkult, ja, der dræber, og ideologi skabt af vestlige og Saudi Ar. eller Qatariske og Iranske regimes globalister, aka deres egne terrorister i verden brugt passende når de vil have flere penge i krig og ødelæggelse i lande de vil overtage, som med masse invasioner eller befolkningserstatninger, nej? se lige på de store demografiske forandringer på bare een generation i et lands etnografi og statistik, se på kriminalitets statistik i øvrigt, ja, store planer på massive befolkningsændringer og tumult fremover, tja det kan ses allerede nu, men altid på bekostningen af os alle almindelige befolkninger, ja Stine Bosse kan spille hellig og humanistisk alt hun vil, men hun ville aldrig bosætte sig ved siden af det, det ville trække heneds husværdi ned, det er kun goft for os andre).

  Obama har fået en nobel fredpris..lad mig grine her. STORT. Hvis det ikke var fordi jeg væmmes over de tab på rigtigt uskyldigt menneskeliv, det er så langt ude som det kan blive i hopla hopla klovneverden, fredspris og nobel endda? for hvad, for at have været den første og største droner-killer/dræber i verden, soldater på stoffer der leger fjernstyret krigsspil mod rigtige levende uskyldige børn, unge, familier, og voksne, FØJ.

  Men, klart, når alt er vendt på hovedet, krig er fred og fred er krig, hvad kan man forvente.

  Nobel pris, som bekendt, har mistet sin værdi, præcis som korsridder/ridderkors medaljer og van-ære, fordi de intet har med Gud og Fædrelandet eller Familie at gøre mere (hvis nogensinde?), men magtfastholdelse og bevaring af disses priviligier og luksusliv. Dette via over-beskatning i trædemøllet, folket set som slavere og tal i køen/’masserne’ og ‘pøblen’ og undersåtterne. Men, aldrig som helt unikke individer skabt i GUds billede for et frit rigt liv, i kød og blød, som udvidet brødre og søstre, og med præcis samme behov og laster.

  Al Gore? lad mig ikke starte med ham i den ligkiste af løgn og bedrag har har skjult og efterladet færfærdelig rædsel og terror bag sig- en ny multimillionær fra samme klikke- men igen, alt hvad der kommer ud af munden af ham er grundlagt i falsk videnskab og forfalskede data om bl.a. ‘den globale opvarming’ hysteri og propaganda (men se udenfor dit vindue, ligner det ophedning med 13 grader i Juli 2023 i Danmark? eller en ‘global køling’, endnu en løgn! nej vel? det er som de altid har været i klodens normale klimaforandringer cyclus, men heller ikke et ord om solens indvirkning, på godt og ondt, eller jordens indre, på trods altså af den ‘menneske indblanding’ som om vi er skyldige at vi er mennesker nu, nej, er ikke herrer over noget som helst, det er Naturen der bestemmer og Na sa, not a science agency, fr de de fatter hvad de laver derude med Vejr Modifikations Centre, som hverken Miljøstyrelsen eller de købte falske meterologer udvasket celebs i Danmark gider svarer mig på, fordi de har fået besked på at lyve).

  Lad mig lige opremse, Al Gore, også kendt for at have mere end fordoblet sin formue med CO2 kvoter FUPNUMMERet, i.e.e kendt som SCAM, der gjorde ham og hans venner megamegamegarige.

  En ren Mafia som nævt ring, gået i politik og NG’s, i direkte intimidering og afpresning på Erhverv om at indføre dette, eller forsvinde, jeps, de tages ned som firma eller som CEO-bestyrelse ol. poster! som BlackRock’s (‘hedgefund’ aka spekulative ‘banksters’) Larry Fink sagde, dvs. fanget på online video, der er gået/spredt som hagl nu viral, men som dine gode gamle MSM vise dig intet om, såklart, når de er købt i Statens Info-Monopoly og videre politisk udstrakt arm, det er altså forceret altså påtvunget, i tvang Adfærdsmodifikation, dvs. en ‘psyop’ (psykologisk adfærdsregulerende operation, af militør krigsførelsesgrad), der virker som masse-hypnose mod befolkninger via lyd-luft frekvenser, og dernæst reklamer, nyheder, ol. medier købt til at sprede massehysteri og frygtpropaganda med eet formål: at ændre vores adfærd, og ‘op-træne’ os, lære os og vænne os altså i hvad de skal kunne opnå eller være politi ovefor hinanden og udskamme hinanden som under corona S.. stormen. Ja, alt det? det skete under et nationalsocialistisk partis regime.. men bare rolig, der er heller ikke megen rigtig opposition mere!

  Agendaer der går udover børn og unge (og voksne) og gør os afsindigt bange så vi ender lige inde i fælden på Big Pharmas hænder af læger, psykologer og psykiatere Industrien og psykofarmaka, mange år frem, gode faste kunder.

  så bange, MEN for praktisk talt, INTET baseret i rigtige fakta, tal, grafer i en helhed 1000 år tilbage ol. og rigtigt videnskab.

  To fluer med eet smæk..

  også gør os alle fattigere. Og tager vores friheder og ret væk fra os, med påskud om en fælles fjende som anset, ret og friheder såsom
  fri bevægelse med egen bil, kød som ernæringsføde der slår enhver anden vegetar-vegan ‘diæt’, diæter der gør dig mere svag og syg i dine kognitive evner og kræver at du køber dig fattig i kosttilskud og tid at stå og lave mad hele tiden i sult, sukker indtagelse, eller takeaway handel, catchiiin for Big business, Big Pharma og Staten, og hurtige død er lige med ingen pensions eller formuer udbetaling.
  Køer der ellers beriger jorden, og er intet i såkaldt, ‘metan udslip’ det hele er BS. Landbruget i stort pres helt unødigt, mere jordødelæggelse og fratagning, mindre madproduktion, mens de Globale Konglomeratter og Store Godsejere venner af de royale og samme KLub i verden, udkonkurrerer og opkøber- overtager hver nations ressourcer og egen madproduktion, med landmændenes gård lagt ude i konkurser, økologi der ikke mere kan betale sig efter så mange opofrelser og adgangsret lige for alle, nu kun for de rigestes priviligie, alt belejligt overbeskattet mod den lille mand kun.
  Hver og een diktator i verden præsenterede sig ikke som diktator til at begynde med, for så vidste vi og ville ikke stemme på dem. Hver een diktator i historien har brugt ‘sult’ som krigsvåben mod civile befolkninger. Så, venligst, vågn op nu.

  Al Gore, Obama, whatever.. de flyver jorden rundt med private jets, og forurener i tusindvis af ton CO2 udslip mere end hvad vi almindelige folk gør på et helt liv. Og de spiser stadig steaks masseret japansk kød fråsi dyre restauranter, shopper som shopaholics gør, udskifter hele tiden indretning med dyre materialer i deres yahts og. huse, tomme huse. Og de skal belære os om at holde tilbage og leve som tilbage i middelalderen? hvor også energisektoren er nu kapre imod civile.

  Igen, hver een diktator i historien har brugt kulden, ikke varmen, selvom dette også kan misbruges nu med teknologien, og vores energiadgang og priskontrol for at udrydde civile befolkninger! Små- og- mellemstore erhverv er gået konkurs oveni, så de er et klart angreb mod arbejder- og- middelklassen, tag i agt!

  tja, Obama og Al Gore gjorde os alle bange over, at vi skulle stå under vandet for 10 år siden!! Mens de selv købte herskabsboliger lige ved vandet/kysten.. fanme nej om jeg skal lytte til de sygelige løgnere korrupte tinsoldater.

  Men ikke et ord der er faktuelt rigtigt, f.eks. at een fn mobiltelefon svarer til hele 40 års kødforbrug, vel? at elbiler er langt fra ‘miljørigtige’, de er lavet på (prduceret) kul og olie, men prøv at sige det til FDM oa., de laver også penge nu på el-opladere! og jeg meldte os ud.

  Elbiler eksploderer lige op i dit fjæs pga. litium gas, men ikke et ord om salt-batterier vel? hvorfor mon? monooopooolyyy? eller monoplot. Litium skal også skrottes kort efter og skaber eksplosioner der tager 7 dage at slukke ud, de er ekstremt gasfarlige for alle i nærheden at indånde eller blive forbrændt af, og selvom de er fyldt med problemer og koster knaster i vedligeholdelse og reparationer eller nye dele, for ikke at nævne alt der er lavet i digitalform og elektronik er langt mere usikre, hackere lette og svagere end mekanik, analog signal og manuel styre, men så har de ikke chip fjernstyret kontrol over din bil eller boligforbrug vel? en masseovervågnings samfund, der ville blegne i foruroligelse selveste George Orwell i hans bogs forudsigelser om den verden i 1984 vi ser i dag komme til virkelighed.

  Vindmøller skaber cancer for beboere i nærheden op til 10-20 km. langt, fuglene kolliderer og døer, hvaler mister orientereingssansen og strander, og deres propeller er færdige efter bare 2 år, de skal udskiftes hvert 10 år, fungerer ikke i frost og storm eller for meget vind!!
  solceller er nyttesløse uden sol det meste af året i lille Danmark, og med den massive formørkning af vores himmel med kemihaler og teknologi som Ha a rp, Masts og sensorer i vindmøllerne bl.a., mens multimillionærnene laver mil. mia. penge i dem og vores nasseri, og Staten skorer kassen igen på din uvidenhed, blindt autoritetstro, din egen ånd for hullen da nu, og apropos, din overskudsproduktion af solceller som du får 0 kr. ud af i afkast, som din ‘velfærdsret’ i øvrigt hele liv i verdens højeste skat, på din egen investering og udgift for vedligeholdelse, det er da en god deal hva’?! de er sååå bæredygtige de ‘grønne’, ikke? Sri Lanka bankerot erklæret. Tyskland bankerot. Alle snart bankerot!

  Fordi de danske politikere inkl. adlyder de intenationale Organisationer som WEF, private multimilliardære globalistere med verdens herredømme lyster og mørke planer, EU oligarkere i Kommisionen, FN, ejet af The Lucas Trust (Theosophical Society), og alle der ved, ved, hvem de er og hvad de tilbeder, WHO med en dr. der er ikke doktor men ‘direktør’, ellers kendt som slagter af det etiopiske folk, marxist islamist i nye vestlige klæder, og seksuel afviger voldsmand,beskyldt af kvinder derinde, eller som privat igen organisation ejet på papiret af FN, og når deres soldater befinder sig i krigsområder, ol.
  ALLE uvalgte, uden ansvar, købt af sygelige menneskehadere eugenecists, som Bi ll G a tes, og det kommunistiske regime i Kina, inblandet i biokrigsførelse laboratorier der skaber frankestein virusser i verden, og hvor skal de masse giganter stsakkels nu vindmøller skrottes hen når de har udtjent deres pligt?

  helst tilbage som mad og polyester, ‘den nye’ petrokemisk petrolæum’ ‘plastik’ i dit tøj, altso microplastik bio-affald helt tæt på din krop, lunger eller boligrester som byggeklodser, juhuuu jupiiii! Vågn op.

  Før åbne vidder og marker, eller frie i udsigt havvande, ro, fred, skal nu fyldes op med støj-maskiner rædsel, og stadig ikke eet ord om ‘fotosyntesen’, vi har lært i folkeskoleklassen, og hvad er så nu grundelement til alt liv på jorden? (ja, CO2), mindre iltning i luften er lige med hvad? hjernedød, som vi ser massebevis af i dag. Fordi alle I herude følger de plattenslagere lystløgnere og megarige fjolser som får ud af grøften, i jeres egne ødelæggelse eller død.

  Siden hvornår var det normalt og acceptabelt, at vores politikere og tjenestemænd bor i store gods, gård og huse til over 3 mil. eller køre dyre biler? eller skjuler penge i off-shore konti? eller investere dyrt? hvordan har de råd til det luksusliv, når de skal tjene os? Ja, Journalista viser, men er der noooogen her?

  ja listen er lang på LØGN operationen, via deres egne gamle Medier.

  Og jeg har fået nok nu, kan du høre. Heldigvis er der kun mig her.

  Det er præcis hvad der sker, når folk henter deres viden fra deres blindt stolet på MSM, aka konventionelle tv-medier og nyheder, og når de tilbeder Staten og deres politikere, deres egne købte fakta-tjekkere og ‘eksperter’ eller såkaldte, rådgivere økonomer, vi så på den sidste skandale, dem som ikek vidste, jeg er gammel kender og rotte gransker jeg vidste det, eller de stupide udvaskede celebrities (‘berømmelser’) influencers (påvirkere) og min bare r.. i stedet for at lytte til egen sund fornuft og finde Gud igen i dette arme land lagt ude i ruiner.

  Jeg taler kun for mig selv selvfølgelig.. men, det er hvad de sker, når vi ikke mere engagerer os lokalt, og kræver mere fra dem vi har stolet blindt på men som ikke varetager vores interesser, og dvs. ved selv at danne nye kredse der erstatter og kræver en gentablering på vores Folkestyre, af os for os selv.

  • gen-udgivet med redigering, loader som een lang tekst, første gang uden adgang til at kunne rette på i teksten

   den bliver langt den der..

   Den kommunale ledelse og alle involverede parter, såsom kommunalbestyrelse forvaltninger, deres bureaukrater-handlere af djøfer og den store KL bag dem, som samtykker til dette, skal FYRES. Punktum.

   note: ‘samtykke’ er når du ikke udfordrer, blander dig I eller stiller krav og laver et tilsyn, du er lige med enig i det.

   Jeg er stort set ligeglad om det er Næstved eller Sorø Kommune, hvor er borgernes stemme her?

   Hvor er den preliminære (på forhånd) risikovurdering og budgetlægning styre (plusser vs, minusser)?

   selvfølgelig på et velbelyst og veloplyst grundlag (100% velinformeret samtykke, aka uden interessekonflikter og plejeinteresser indblandet).

   Hvad er demokrati egentlig? dvs. her ment som ægte demos krati og dvs. som Folkestyre (og ikke det falske demokrati vi er vidner til min. 50 år nu i de regimer uanset parti).

   Folk skulle tage et grundigt kig inde på deres egen kommunes organisation: står Folket højest op i hierarkiet? er vi der overhovedet? eller er de bureaukraterne, dvs. administratorer af politikere? og ligger så politikerne og off.ansatte entouragen sidst, hvad siger det os?

   17.000 kr. for en billet for at se en betalt, købt og helt igennem styret af den store kriminelle organisation netværk, alment kendt som CIA, oa. woke og mørke ‘Efterretningstjenester’ verden rundt? er det dem vi skal juble nu? mafiaen? vores herskere og bødlere?

   Skatteydernes penge skal ikke gå til og er ikke en gavebod for en maskot og en en dukke for globalisternes agenda der per definition er imod Folkestyre i verden og imod Selvbestemmelseret (aka Suverænitets ret, som Selvstændig i en Fri nation) i hver nation. Helt alvorligt nu igen, var sidste fiasko fra Obama i Kolding ikke nok? mangler han (stadig) penge i hans store formues vedligeholdelse af bl.a. herskabsvillaer? f.eks. lige ved kysten i Martha Vinyard, USA?

   en CIA – stooge, af et netværk, der skorer kassen på begge sider af krigen sammen med den Militære Industri eller sammen med den Store Medicinale Industri, aka ‘Big Pharma’, og deres lidelse over på Menneskeheden, over 110 år? nu der skal også skores ‘kassen’ på de offentlige skattemidler (hvilket er ikke overraskende mere) men, i en plaget fattig kommune oveni, i lille Danmark? Dvs. på bekostningen igen af syge, ældre udsatte især, ja, det siger alt om ham og typer som ham og Al Gore.

   Fakta:
   Obama er en globalist. Dvs. imod Folkestyret. Hans forældre er ekstremme/ydre ideologer marxister, du ved de marxister der står bag likvidiringer, drab og med sult død på over 100 mil. verden rundt? ja de kommunister socialister, eller nazister for den sags skyld, med samme afgud af et dødsokkult, inkl. islamisterne (ikke en religion, -isme, et fanatisk dødsokkult, der dræber, og ideologi skabt af vestlige og Saudi Ar. eller Qatariske og Iranske regimes globalister, aka deres egne terrorister i verden brugt passende når de vil have flere penge i krig og ødelæggelse i lande de vil overtage, som med masse invasioner eller befolkningserstatninger, nej? se lige på de store demografiske forandringer på bare een generation i et lands etnografi og statistik, se på kriminalitets statistik i øvrigt, ja, store planer på massive befolkningsændringer og tumult fremover, tja det kan ses allerede nu, men altid på bekostningen af os alle almindelige befolkninger, ja Stine Bosse kan spille hellig og humanistisk alt hun vil, men hun ville aldrig bosætte sig ved siden af dette, det ville trække hendes husværdi ned, det er kun guf godt for os andre).

   Obama har fået en Nobel fredspris.. lad mig grine her. STORT. Hvis det ikke var fordi jeg væmmes over de tab på rigtigt uskyldigt menneskeliv. Det er så langt ude som det kan blive i hopla hopla klovneverden, fredspris og nobel endda? for hvad? for at have været den første og største droner-killer/dræber i verden, soldater på stoffer der leger fjernstyret krigsspil mod rigtige levende uskyldige børn, unge, familier, og voksne? FØJ.

   Men, klart, når alt er vendt på hovedet, krig er fred og fred er krig, hvad kan man forvente.

   Nobel pris, som bekendt, har mistet sin værdi, præcis som korsridder/ridderkors medaljer og van-ære, fordi de intet har med Gud og Fædrelandet eller Familie at gøre mere (hvis nogensinde?), men magtfastholdelse og bevaring af disses priviligier og luksusliv. Dette via over-beskatning i trædemøllet, folket set som slavere og tal i køen/’masserne’ og ‘pøblen’ undersåtter. Men, aldrig som helt unikke individer skabt i Guds billede for et frit rigt liv, i kød og blød, som en slags udvidet brødre og søstre, og med præcis samme behov og laster.

   Al Gore? lad mig ikke starte med ham i den ligkiste af løgn og bedrag har har skjult og efterladet forfærdelig rædsel og terror bag sig- en ny multimillionær fra samme klikke- men igen, alt hvad der kommer ud af munden på ham er grundlagt i falsk videnskab og forfalskede data om bl.a. ‘den globale opvarmning’ hysteri og propaganda (men se udenfor dit vindue, ligner det ophedning med 13 grader i Juli 2023 i Danmark? eller en ‘global køling’, endnu en løgn! nej vel? det er som det altid har været i klodens normale klimaforandringer cyclus. men heller ikke et ord om solens indvirkning, på godt og ondt, eller jordens indre, på trods altså af den såkaldte ‘menneskets påvirkning’ som om vi er skyldige at vi er mennesker nu, nej, for vi er ikke herrer over noget som helst, det er Naturen der bestemmer og Na sa, not a science agency, for dem, der fatter hvad de laver derud med Vejr Modifikations Centre, som hverken Miljøstyrelsen eller de købte falske meterologer udvasket celebs i Danmark gider svarer mig på, fordi de har fået besked på at lyve).

   Lad mig lige opremse, Al Gore, også kendt for at have mere end fordoblet sin formue med CO2 kvoter FUPNUMMERet, i.e. kendt som SCAM, gjorde ham og hans venner megamegamega rige.

   En ren Mafia som nævnt ring, gået i politik og NGO’s, i direkte intimidering og afpresning på Erhverv om at indføre dette, eller forsvinde, jeps, de tages ned som firma eller som CEO-bestyrelse ol. poster!

   som BlackRock’s (‘hedgefund’ aka spekulative ‘banksters’) Larry Fink sagde, dvs. fanget på online video, der er gået/spredt som hagl nu viral, men som dine gode gamle MSM viser dig intet om, såklart, når de er købt i Statens Info-Monopoly og videre politisk udstrakt arm, det er altså forceret, påtvunget, i tvang, Adfærdsmodifikation ‘psyop’ (psykologisk adfærdsregulerende operation, af militør krigsførelsesgrad), der virker som masse-hypnose mod befolkninger via lyd-luft frekvenser, og reklamer, nyheder, ol. medier købt til at sprede massehysteri og frygtpropaganda med eet formål: at ændre vores adfærd, og ‘op-træne’ os, lære os og vænne os I, hvad de skal kunne opnå, eller være politi overfor hinanden og udskamme hinanden som under corona S.. stormen. Ja, alt det? det skete under et nationalsocialistisk partis regime.. men bare rolig, der er heller ikke megen rigtig opposition mere.

   Agendaer der går udover børn og unge (og voksne) og gør os afsindigt bange så vi ender lige inde i fælden på Big Pharmas hænder af læger, psykologer og psykiatere Industrien og psykofarmaka, mange år frem, som gode faste kunder.

   Så bange, MEN for praktisk talt, INTET baseret i rigtige fakta, tal, grafer i en helhed 1000 år tilbage ol. og rigtigt videnskab.

   To fluer med eet smæk..

   Også, gør os alle fattigere. Og tager vores friheder og ret væk fra os, med påskud om en fælles fjende som anset, ret og friheder såsom

   fri bevægelse med egen bil, kød som ernæringsføde der slår enhver anden vegetar-vegan ‘diæt’, diæter der gør dig mere svag og syg i dine kognitive evner, udsulter din hjerne, som fedtlagermasse, og kræver at du køber dig fattig i kosttilskud og øser din tid væk med at stå og lave mad hele tiden i sult, dvs. falder for mere sukker indtagelse, eller takeaway handel, catchiiin for Big business, Big Pharma og Staten, og hurtige død er lige med ingen pensions eller formuer udbetaling.
   Køer der ellers beriger jorden, og er intet i såkaldt, ‘metan udslip’ det hele er BS.
   Landbruget i stort pres helt unødigt, mere jordødelæggelse og jordfratagning, mindre madproduktion, mens de Globale Konglomeratter og Store Godsejere venner af de royale og samme Klub i verden, udkonkurrerer og opkøber- overtager hver nations ressourcer og egen madproduktion, med landmændenes gård lagt ude i konkurser, økologi der ikke mere kan betale sig efter så mange opofrelser og adgangsret lige for alle, nu kun de rigestes priviligie, alt belejligt overbeskattet mod den lille mand kun.

   Hver og een diktator i verden præsenterede sig ikke som diktator til at begynde med, for så vidste vi og ville ikke stemme på dem. Hver een diktator i historien har brugt ‘sult’ som krigsvåben mod civile befolkninger. Så, venligst, vågn op nu.

   Al Gore, Obama, whatever.. de flyver jorden rundt med private jets, og forurener i tusindvis af ton CO2 udslip mere end hvad vi almindelige folk gør på et helt liv. Og de spiser stadig steaks, masseret japansk kød frås i dyre restauranter, shopper som shopaholics gør, udskifter hele tiden indretning med dyre materialer i deres både og. huse, tomme huse. Og de skal belære os om at holde tilbage og leve som i middelalderen? hvor også energisektoren er nu kapre imod civile.

   Igen, hver een diktator i historien har brugt kulden, ikke varmen, selvom dette også kan misbruges nu med teknologien, og vores energi adgang med priskontrol for at udrydde civile befolkninger! Små- og- mellemstore erhverv er gået konkurs oveni, så de er et klart angreb mod arbejder- og- middelklassen, tag i agt!

   Obama og Al Gore gjorde os alle bange over, at vi skulle stå under vandet for 10 år siden!! Mens de selv købte herskabsboliger lige ved vandet/kysten.. fanme nej om jeg skal lytte til de sygelige løgnere korrupte tinsoldater.

   Men ikke et ord der er faktuelt rigtigt, f.eks. at een fn mobiltelefon svarer til hele 40 års kødforbrug, vel? at elbiler er langt fra ‘miljørigtige’, de er lavet på (produceret) kul og olie, men prøv at sige det til FDM oa., de laver også penge nu på el-opladere! og jeg meldte os ud.

   Elbiler eksploderer lige op i dit fjæs pga. litium gas, men ikke et ord om salt-batterier vel? hvorfor mon? Monooopooolyyy?? eller monoplot. Litium skal også skrottes kort efter, max. 2-3 års levetid, dvs. flere udgifter bl.a. affald, og skaber eksplosioner der tager 7 dage at slukke ud, de er ekstremt gasfarlige for alle i nærheden at indånde eller blive forbrændt af, og selvom de er fyldt med problemer og koster knaster i vedligeholdelse og reparationer eller nye dele, for ikke at nævne alt der er lavet i digitalform og elektronik er langt mere usikre, hackerlette og svagere end mekanik, analog signal og manuel styre, men så har de ikke chip fjernstyret kontrol over din bil eller boligforbrug, vel? et masseovervågnings samfund, der ville blegne i foruroligelse selveste George Orwell i hans bogs forudsigelser om den verden i 1984 vi ser i dag komme til virkelighed.

   Vindmøller skaber cancer for beboere i nærheden op til 10-20 km. langt, fuglene kolliderer og døer, hvaler mister orientereingssansen og strander, og deres propeller er færdige efter bare 2 år, de skal udskiftes hvert 10 år, fungerer ikke i frost og storm eller for meget vind!!
   solceller er nyttesløse uden sol det meste af året i lille Danmark, og med den massive formørkning af vores himmel med kemihaler og teknologi som Ha a rp, Master og sensorer i vindmøllerne bl.a., mens multimillionærnene laver mil. mia. penge i dem og vores nasseri, og Staten skorer kassen igen på din uvidenhed, blindt autoritetstro, din egen ånd for hullen da nu, og apropos? din overskudsproduktion af solceller som du får 0 kr. ud af i afkast, som med din ‘velfærdsret’ i øvrigt hele liv i verdens højeste skat gavebod til den offentolige og private sektor, de plyndrer os blinde, og det på din egen investering og udgift for vedligeholdelse, det er da en god deal hva’?! de er sååå bæredygtige de ‘grønne’, ikke? Sri Lanka bankerot erklæret. Tyskland bankerot. Alle snart bankerot!

   Fordi inkl. de danske politikere adlyder de internationale Organisationer som WEF, private multimilliardære globalister med verdens herredømme lyster og mørke planer, EU oligarkere i Kommisionen, FN, ejet af The Lucas Trust (Theosophical Society), og alle der ved, ved, hvem de er og hvad de tilbeder der, WHO med en dr. der er ikke doktor men en slags ‘direktør’, ellers kendt som slagter af det etiopiske folk, marxist islamist i nye vestlige klæder, og seksuel afviger voldsmand, som er beskyldt af kvinder derinde, eller som privat igen organisation ejet på papiret af FN men styret af private multimilliardære og ved at stjæle din skat, og voldtægt ramt organisation, når deres soldater befinder sig i krigsområder, ol. ALLE uvalgte, uden ansvar, købt af sygelige menneskehadere eugenecists, som Bi ll G a tes, og det kommunistiske regime i Kina, inblandet i biokrigsførelse laboratorier der skaber frankestein virusser i verden, såå hvor skal de masse giganter stakkels nu vindmøller skrottes hen når de har udtjent deres pligt?

   helst tilbage som mad og polyester, ‘den nye’ petrokemisk petrolæum’ ‘plastik’ i dit tøj, microplastik bio-affald helt tæt på din krop, inde i dine lunger eller boligrester som byggeklodser, juhuuu jupiiii!
   Vågn op.

   Før åbne vidder og marker, eller frie i udsigt havvande, ro, fred, skal nu fyldes op med støj-maskiner rædsel, og stadig ikke eet ord om ‘fotosyntesen’, vi har lært i folkeskoleklassen, og hvad er så nu grundelement til alt liv på jorden? (ja, CO2), langt mindre iltning i luften er lige med hvad? hjernedød, som vi ser massebevis af i dag. Fordi alle I herude følger de plattenslagere lystløgnere og megarige fjolser som får ud af grøften, i jeres egne ødelæggelse eller død.

   Siden hvornår var det normalt og acceptabelt, at vores politikere og tjenestemænd bor i store gods, gård og huse der koster over 2-3 mil. eller kører dyre biler? eller skjuler penge i off-shore konti? eller investere dyrt? hvordan har de råd til det luksusliv, når de skal tjene os? Ja, Journalista viser, men er der noooogen her?

   listen er lang på LØGN operationen, via deres egne gamle Medier.

   Og jeg har fået nok nu, kan du høre. Heldigvis er der kun mig her.

   Det er præcis hvad der sker, når folk henter deres viden fra deres blindt stolet på MSM, aka konventionelle tv-medier og nyheder, og når de tilbeder Staten og deres politikere, og deres egne købte fakta-tjekkere og ‘eksperter’ eller såkaldte, rådgivere økonomer, vi så på den sidste skandale, dem som ikek vidste, jeg er gammel kender og rotte, gransker, jeg vidste det, eller de stupide udvaskede celebrities (‘berømmelser’) influencers (påvirkere) og min bare r.. i stedet for at lytte til egen sund fornuft og finde Gud igen i dette arme land lagt ude i ruiner.

   Jeg taler kun for mig selv selvfølgelig.. men, det er hvad de sker, når vi ikke mere engagerer os lokalt, og kræver mere fra dem vi har stolet blindt på men som ikke varetager vores interesser, og dvs. ved selv at danne nye kredse der erstatter og kræver en gentablering på vores Folkestyre, af os for os selv.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*