Millioner brugt på kvindefodboldlandshold – uden kommune fik effekten vurderet

KLs pressefoto af borgmester i Viborg Kommune, Ulrik Wilbek
Del artiklen her:

Det har været en dyr oplevelse for skatteyderne i Viborg, at det kvindelige fodboldlandshold har lagt sine kampe i domkirkebyen. Også selv om at byens borgmester Ulrik Wilbek mener, opmærksomheden har været det hele værd – uanset at det lokale dagblad med artikler bag betalingsmur, har været den helt store topscorer i forhold til dækning af kampene.

– Beslutningen har ikke noget med økonomien at gøre, for det er ikke fordi, at det her koster os specielt mange penge, og vi synes, vi får den tilbage igen i markedsføringen på fin vis.

Sådan lød det fra Viborg Kommunes borgmester, Venstremanden Ulrich Wilbek, da han i begyndelsen af december sidste år overfor Bold.dk kommenterede på, at det kvindelige fodboldlandshold ikke længere skulle spille sine hjemmekampe i den jyske by, efter det ellers fast har haft hjemmebane i Viborg siden 2015.

Prods af udtalelserne fra Ulrik Wilbek, har kvindelandsholdets brug af Viborg som hjemmebane medført millionudgifter for de lokale skatteydere. Lige som de heller ikke synes at have fået en egentlig vurdering af, hvad de i PR-mæssig forstand præcist har fået for pengene.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*