Jens Kramer Mikkelsen sikrer kollega kæmpeløn : Scorer 650.000 kroner om året for arbejdsuge på 20 timer

Del artiklen her:

Hos det skatteyderfinansierede By & Havn er det ikke kun chefen Jens Kramer Mikkelsen, der har sikret sig en iøjnefaldende aflønning. Det samme kan også siges om en deltidsansat medarbejder.

– 2.410.980 kroner plus forskellige bonusser på 200.000 kroner.

Så meget kunne Jens Kramer Mikkelsen sætte ind på lønkontoen i 2017, hvortil kom frynsegoder som eksempelvis fri bil. Oplysninger som By & Havn, der finansieres af Københavns Kommune og dermed skatteyderne, dog langt fra havde lyst til at udlevere frivilligt. Således fastholdt embedsmændene i selskabet anført af juristen Rikke Enderlein, Sekretariats- & Udviklingschef, over en længere periode uretmæssigt overfor Journalista.dk, at Jens Kramer Mikkelsens lønforhold var noget, der tilhørte privatlivets fred – hvorfor offentligheden ikke havde adgang til oplysninger om dem.

Læs også : Kramer Mikkelsen fortsætter forbrugsfesten under sydens sol : Bruger halv million på messe i Frankrig – med minimal effekt

Den store tilbageholdenhed med at udlevere oplysninger om By & Havns aflønning kan skyldes, at de københavnske skatteydere i dén grad er tvunget til at finansiere et meget stort forbrug over selskabets lønkonto. Som Journalista.dk tidligere har kunnet afsløre denne uge, drejer det sig ikke kun om Jens Kramer Mikkelksen.

For også en række af selskabets andre embedsmænd opnåede i 2017 lønninger, der lå på den meget pæne side af millionen.

Oversigt over lønninger udbetalt i 2017 til ledende medarbejdere hos By & Havn

 

Årsløn for deltidsarbejde – plus fri bil

Selv om embedsmændene ikke nåede helt op på dette niveau, kunne der nu stadig være tale om en ualmindelig god aflønning hos By& Havn.

Læs også : Jens Kramer Mikkelsen står til gigantisk fratrædelsesgodtgørelse på mange millioner kroner – men du må ikke vide hvor stor

Det må eksempelvis siges at være tilfældet for Jens Ove Krusaa, der i 2017 var ansat på deltid hos By & Havn. I perioden mellem 1. januar og 1. september drejede det sig om 22.2 timer per uge, at Jens Ove Krusaa var ansat hos det kommunale udviklingsselskab, mens han den resterende del af året var ansat 14.8 timer per uge – eller hvad der i runde tal svarer til, at han i 2017 havde en arbejdsuge på 20 timer.

Læs også : Jens Kramer Mikkelsen brugte de hjemløses penge på ferietur til Australien – og scorer årsløn på 2.304.000 skatteyderkroner

Herfor modtog han en aflønning på 659.631,60 kroner, hvortil kom de udgifter til fri bil, som skatteyderne blev pålagt at betale til ham.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*