Krav fra Kriminalforsorgen til restauratør: Bedst mulige havudsigt under Folkemødet

Del artiklen her:

Der bliver bestemt ikke sparet på noget under Kriminalforsorgens besøg på Bornholm under det igangværende Folkemøde – heller ikke når det kommer til at spise og drikke på ferieøen.

Blot 1.900 fængselsbetjente tilbage.

Sådan lød den korte udgave af den rapport, som Fængselsforbundet udsendte sidste forår. Her slog den faglige organisation samtidig fast, at hvis ikke der bliver gjort noget ved arbejdsmiljøet rundt om i landets fængsler, vil antallet falde endnu mere de kommende år.

Men i hvert fald ét sted hos Kriminalforsorgen, synes der ikke at være nogle problemer med arbejdsmiljøet. Det hos styrelsens absolutte top, som i disse dage er rykket til Bornholm – for at overvære Folketinget.

I morgen aften er Kriminalforsorgens store delegation af embedsmænd at finde på Skipperkroen, som ligger placeret direkte ned til havnen i Allinge og dermed så tæt på selve Folkemødet som muligt.

Et valg af spisested, der dog bedømt på udleverede aktindsigter fra Kriminalforsorgen til Journalista.dk, langt fra er tilfældigt.

Således skriver en fuldmægtig til Skipperkroen i februar måned ved bestillingen, at det var væsentligt med en god udsigt :

– Jeg rækker ud, fordi jeg gerne vil booke bord hos jer på Skipperkroen fredag den 14. juni 2024 klokken 19. Vi bliver mellem 17-20 mennesker, men det er ikke endeligt bekræftet endnu. Jeg skal nok vende tilbage, når jeg har et præcist antal. Hvis det er muligt, vil vi meget gerne sidde, så vi kan kigge ud over havnebugten.

 

Andre artikler om Kriminalforsorgen

Kriminalforsorgen fyrer den af til Folkemødet : Lejer sommerhuse for over 110.000 kroner

Brænder 2.250.000 kroner af på lastbil – til roadshow i få byer

Kriminelforsorgen : Ligeglad med Ombudsmanden – i sag om millionudgifter til podcasts

Pris per Christian Fuhlendorff-podcast om fængselsbetjente : 100.000 kroner

Kriminalforsorgen bruger 1.281.250 kroner på podcast – men nægter at fortælle hvad pengene er gået til

Brænder 1.1 million af på computerspil: Kriminalforsorgen med gigantisk reklamebudget – hvis størrelse forsøges holdt skjult

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*