Kriminalforsorgen fyrer den af til Folkemødet : Lejer sommerhuse for over 110.000 kroner

Del artiklen her:

Det er ikke til at se på Kriminalforsorgens forbrug under årets Folkemøde, at den har store problemer med at tiltrække arbejdskraft grundet lave lønninger og skæve arbejdstider.

Hvis du de seneste år har stillet ind på kommercielle radiostationer, har du uden tvivl hørt reklamer fra Kriminalforsorgen. Det i forbindelse med hvad der fremstår som et stort behov for, at der bliver ansat nye fængsbetjente.

Som Journalista.dk tidligere har kunnet afsløre, er det bestemt ikke nogen billig oplevelse for skatteyderne, på den måde at finansiere bestræbelser på at tiltrække nye ansatte rundt om i landets fængsler. Eksempelvis grundet podcasts til langt over 1 million kroner, ligesom regningen for et roadshow i nogle få byer, løb op i over 2 millioner kroner. Uanset markedsføringsomkostningerne er rekrutteringen besværliggjort af såvel lave lønninger til fængselsbetjentene, ligesom de også har skiftende arbejdstider, der kun sjældent ses andre steder på arbejdsmarkedet.

Læs også : Politisk festival uden demokratisk kontrol : Folkemødet styres af bestyrelsesmedlemmer som udpeger hinanden

Omvendt har toppen af Kriminalforsorgen sikret sig særdeles gode ansættelsesforhold, hvilket ikke kun handler om lønninger. Men også de forskellige frynsegoder, der følger med stillingerne.

Faktura fra udlejer til Kriminalforsorgen

 

Minimal mængderabat – som veksles til afbestillingsforsikring

En af frysegoderne er deltagelsen i Folkemødet, hvilket ifølge aktindsigter opnået af Journalista.dk hos forsorgen, langt fra bliver en billig oplevelse for skatteyderne. Det skyldes at der er gjort plads til, at et større antal medarbejdere kan rykke ind i sommerhusene rundt om på solskinsøen.

Læs også : TV2-stjerne scorede kassen på Folkemødet : Københavns Kommune betalte 20.000 kroner for 45 minutters optræden – og 10 minutters telefonsamtale

Den slags sommerhusleje er i sagens natur ikke billigt, hvilket heller ikke har været tilfældet for Kriminalforsorgen. Således har de i alt betalt 112.390 kroner for sommerhusindkvarteringen til det forestående Folkemøde, hvilket er sket hos én enkelt udlejer. Det for at leje i alt 10 sommerhuse, som hver har plads til mellem mellem 4 og 6 sovende gæster. Dermed er der mulighed for, at Kriminalforsorgen kan tage 100 ansatte med til Folkemødet.

Læs også : Københavns Kommune hyldede Vild med dans-stjerne – med reception til over 100.000 kroner

Til gengæld for den store ordre, har udlejeren givet en lille mængderabat på 4.297 kroner. Hvilket dog er et beløb der præcist svarer til, hvad det koster at tegne forsikringer mod afbestillinger som følge af sygdom.

Del artiklen her:
2 Comments

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*