Københavns Kommune hyldede Vild med dans-stjerne – med reception til over 100.000 kroner

Pressefoto fra Københavns Kommune af Pia Allerslev
Del artiklen her:

Når en borgmester ikke bliver genvalgt eller stopper på sin post, bliver det hurtigt en dyr oplevelse for skatteyderne. Sådan var det eksempelvis i forbindelse med den afskedsreception, som Københavns Kommune holdt for Pia Allerslev.

Pia Allerslev Københavns Kommune

– Jeg kommer i kontakt med mange vælgere ved at være i de kulørte blade og ikke kun blive citeret i JP.

Sådan lød det fra Pia Allerslev overfor Jyllands-Posten efteråret 2016 i forbindelse med, at hun noget overraskende blev vraget som Venstres spidskandidat i København til kommunalvalget i 2017. Det på trods af at Pia Allerslev, der blev landskendt via TV2-programmet Vild med dans, ellers havde rang af børne- og ungeborgmester i København og blandt de få Venstre-medlemmer af Københavns Borgerrepræsentation, som kunne trække overskrifter.

Læs også : Pia Allerslev brænder 265.629 kroner af på kursus i USA

Venstremedlemmernes valg af en anden spidskandidat medførte reelt, at Pia Allerslev måtte vinke farvel til sin borgmesterpost. Et forhold der blev markeret i midten af december 2017, hvor de københavnske skatteydere blev pålagt at betale en afskedsreception for Venstrekvinden.

Festligheder der ifølge aktindsigter opnået af Journalista.dk, blev en dyr oplevelse for Københavns Kommune.

Udgifter til catering i forbindelse med Pia Allerslevs afskedsreception

 

11 tjenende ånder under borgmesters afskedsreception

Ifølge de fremsendte bilag til Journalista.dk, endte den samlede regning på 100.233 kroner. En regning der først og fremmest skyldtes den mad og servering, der blev ydet Pia Allerslev og hendes gæster.

Læs også : Københavns Kommune fyrede den af på Bornholm for over en halv million kroner – politikerne førte an i forbrugsfesten

Således kostede spisningen skatteyderne 63.808 kroner, hvilket blev opkrævet via to forskellige fakturaer fra Mayers Contract Catering. På samme måde som det kostede skatteyderne 28.429 kroner, at der blev stillet serveringspersonale og andre medarbejdere til rådighed for receptionen. Bilagene opstiller således, at Københavns Kommune havde hyret 5 serveringsfolk, 5 vagter og en enkelt servicemedarbejder til opstilling og nedtagning, hvilket i sig selv løb op i lige under 20.000 kroner.

Læs også : Hovedstadskommuner bruger millioner af kroner på at fortælle de er fattige

Samtidig spillede det også ind på den samlede regning, at skatteyderne betalte 3.000 kroner til musiker, hvis opgave var at sørge for fællessang under Pia Allerslevs afskedsreception.

Diverse udgifter i forbindelse med Pia Allerslevs afskedsreception

Del artiklen her:
1 Comment

  1. har været 63 år på arbejde betalt skat,fortryder,sådan som komunerne sviner med våres surt tjente penge.føj for den LEDE.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*