Kulturministeren købte flybillet til 100.000 kroner – for at komme til Oscar-fest

Kulturministeriets pressefoto af kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen taget af Jens Honore
Del artiklen her:

Det blev en dyr oplevelse for skatteyderne, da kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen i marts tog til Oscar-uddeling i Los Angeles.

Efter Mette Frederiksen har overtaget nøglerne til Statsministeriet, er det ikke kun hende selv, der har foretaget en række iøjnefaldende flyvninger. Det samme kan også siges om flere af hendes ministre, hvilket eksempelvis drejer sig om kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen.

For som Journalista.dks søsterside, Bjørknæs.dk, i dag kan afslører, måtte skatteyderne finde den helt store pung frem, da Halsboe-Jørgensen tidligere på året tog til Oscar-fest.

Her løb regningen alene for flybilletten nemlig op i lige under 100.000 kroner.

Del artiklen her:
3 Comments

  1. Det er mærkeligt, at statsmagten bare kan bruge løs af vores penge til ren fornøjelse.
    Det viser bare, at demokratiet er truet af grådige politikere, der har mistet deres sans for fornuft. Hvis det var deres løn de skulle betale af, ville de jo aldrig være taget afsted. Hvad laver en politiker til en Oscar-fest?
    Selv Oscar modtagerne er ikke altid til stede!!

  2. Det er misbrug af offentlige midler betalt af skatteyderne ! Uduelige politikere er dygtige til at rage til sig , de glemmer at “ en embedsmand” er folkets tjener ! I vore dage er demos cskatteyderne- dede opfatter som deres tjenere ! Deter demokratiets arkillrshæl, at der vælges mere og mere grådige mennesker til topstillingerne i samfundet . Deres mål er at rage mest mulig til sig , mens de har chancen 😡

  3. God stil hvis ministeriet betaler den regning for sådan en grådighed!
    Men jeg kan ikke rigtig se, hvordan en flybillet til Los Angeles kan koste ca kr 100.000 – selv ikke på First Class! Der må være til historien end bare en flybillet?

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*