Lønfest i Nationalbanken: Bæredygtighedskonsulent scorer millionløn

Pressefoto fra Nationalbanken
Del artiklen her:

Det kan være en særdeles god forretning at være tilknyttet bæredygtighedsprojekterne, som Nationalbanken enten allerede har etableret, eller som den statslige institution sætter i gang på et senere tidspunkt.

Når man tænker på Nationalbanken, tænker man formentligt først og fremmest på den rolle, som banken har i forhold til at sikre en stabil udvikling af den danske økonomi. På samme måde som banken også spiller en afgørende rolle, når det handler om at fastholde et velfungerende finansielt system i Danmark.

Men som det fremgår af aktindsigter opnået af Journalista.dk, har Nationalbanken nu også involveret sig i stærkt politiske projekter – eksempelvis i forhold til bæredygtighed.

Det kan blandt andet ses ved ansættelsen af Lea Dall Zilmer som såkaldt bæredygtighedsansvarlig, efter hun ifølge sin åbne LinkedIN-profil frem til årsskiftet 2022/2023, var ansat i Nationalbanken med fokus på outsourcing.

Det sker ifølge de udleverede opgørelser fra Nationalbanken til en løn, der i 2023 i alt stod skatteyderne i 956.666 kroner, når der sker medregning af ikke kun bruttolønnen, men også arbejdsgiverbetalte pensionsindbetalinger og bonusser.

Med de forestående lønstigninger indenfor den offentlige sektor betyder det, at Lea Dall Zilmer nu kan se frem til at tjene over 1 million kroner om året, for at fokusere på Nationalbankens bæredygtighed.

 

Andre artikler om Nationalbanken

Nationalbankens forbrugsfest : Gallamiddag til 400.000 kroner – med 44 flasker champagne

Nationalbanken lejer lille sommerhus i tre nætter – for 46.000 kroner

Nationalbank-direktørs pensionering fejret for 321.904 kroner

Frem med lakskoene : Nationalbanken donerede 50.000 kroner til gallafest

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*