MeToo-ekspert : Cecilie Beck må gerne dyrke sex med elev – for TV2s regler gælder ikke for kvinder

Del artiklen her:

Ifølge en ekspert i MeToo-forhold forskelsbehandler statsmediet TV2 mænd og kvinder. For dét som mænd bliver fyret for, må kvinder gerne.

De seneste dage har Journalista.dk kunnet afsløre, at Jes Dorph-Petersen i modsætning til hvad der tidligere har været fremme, ikke blev fjernet fra skærmen på TV2, fordi han havde overtrådt enten lovgivning eller interne TV2-regler.

I stedet fremgår det af de skjulte optagelser Journalista.dk har kunnet bringe, at afskedigelsen skete fordi han ifølge statsmediets indholdsdirektør Lotte Lindegaard og daværende HR-chef Lene Solberg, havde indladt sig på en såkaldt ulige relation med journalistpraktikanten Therese Philipsen tilbage i 2001.

Men i modsætning til Jes Dorph-Petersen er Cecilie Beck og Karen-Helene Hjorth stadig værter på TV2, på trods af de at offentligt i forlængelse af henvendelser fra Journalista.dk har erkendt, at de begge har haft forhold til den i øvrigt samme fotoelev. Det endda efter, at Cecilie Beck skriftligt overfor Journalista.dk benægtede det seksuelle forhold til eleven – og oplyste at der alene var tale om sladder.

Som du kan hører i podcasten over denne artikel, er der en naturlig årsag til, Cecilie Beck og Karen-Helene Hjorth stadig er ansat på TV2. Det skyldes ifølge en ekspert indenfor MeToo-spørgsmål, at TV2s MeToo-regler kun gælder for mænd og ikke for kvinder.

I morgen bringer vi næste serie i afsløringerne om, hvad der præcist foregik, da TV2 fjernede Jes Dorph-Petersen fra skærmen.

Nedenfor kan du ved at klikke på videoerne hører lydfiler fra det møde, hvor TV2s top og stationens daværende advokat, forklarede Jes Dorph-Petersen at han ikke længere kunne være studievært på statsmediet.

Del artiklen her:
5 Comments

 1. Hvad med Janni P.?
  Hun har da ikke holdt sig tilbage.
  Luk TV2!

  Stem NB! SIAD! Direkte Demokrati NU!

 2. Flemning, kender vi hinanden? Har du nogensinde haft din daglige gang på TV2, Kvægtorvet?
  Så hvad ved du? Intet! Gal.Mf.

  Stem NB! SIAD! Direkte Demokrati NU! P.

 3. Piotr,
  slap nu lidt af Piotr menneske ,du er godt nok grimt i dine indlæg.
  synes ,du Lars B.burde komme lidt i kampen

 4. Sjovt nok ,Cecilie B har faktisk været også på forsiden af EB men jeg tænker at det er lidt ligesom … Barbara B. & co
  Er man i det øverste af det øverste også som en kvinde så det er lidt “svært” håntager den slags forsømmelser 🙂 dog uden sammenligning i situationen .

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*