Cecilie Beck løj om forhold til elev : Påstod to gange det var forkert – og kun var sladder

Cecilie Beck
Del artiklen her:

 I to emails benægtede Cecilie Beck de facto overfor Journalista.dk, at hun skulle have haft et forhold til en langt yngre mand – selv om hun nu offentligt har måttet erkende det. 

Tidligere på måneden udkom MeToo-dokumentaren om sexisme på TV2, hvor fokus i høj grad var ældre mandlige studieværters forhold til langt yngre kvinder. Udsendelserne blev bragt på Discovery, efter at produktionen var blevet lagt i hænderne på Impact. Selskabet havde overtaget produktionen, efter TV2 i første omgang afstod fra at producere MeToo-udsendelserne, fordi statsmediet ikke fandt, at det var det rigtige, til på den måde at undersøge sig selv.

Læs også : Midaldrende kvindelig TV2-stjerne i forhold med praktikanter og elever – mandlige kollegaer fyret for det samme

Blandt deltagerne i Impact-produktionen var TV2s studievært Cecilie Beck, der i dén grad langede ud efter tidligere mandlige kollegaer. Det for at være i forhold med langt yngre og lavere hierakisk placerede kvinder, hvilket ifølge Cecilie Beck ikke kun var et udtryk for misbrug af de svage kvinder.

Men også et udtryk for en seksualiseret kultur på TV2, som studieværten tog skarp afstand fra.

Email fra Cecilie Beck den 5. oktober 2021

 

Tavshed fra TV2-stjerne – og hendes arbejdsgiver

Alligevel har Cecilie Beck nu erkendt, at hun selv indenfor de seneste år har været i forhold, der er direkte sammenlignelige med det, som Jes Dorph-Petersen blev fyret for sidste vinter. Nemlig ved som midaldrende studievært, at have haft et forhold til en langt yngre og hierarkisk lavere placeret kollega.

Læs også : Endnu en midaldrende kvindelig TV2-studievært i forhold til 20 år yngre elev : Mænd fyret for det samme – men TV2 ønsker end ikke at få oplyst navnene

Et forhold der fremgik af Ekstra Bladet i går, men som Journalista.dk allerede i slutningen af november reelt kunne afsløre. Forud for artiklerne, som grundet omfattende research i og omkring TV2 var længe undervejs, kontaktede vi dengang Cecilie Beck per email. Det for at konfrontere hende med forholdet og spørge, hvad forskellen var på hendes forhold til en ung praktikant – og så Jes Dorph-Petersens til en ung praktikant for omkring 20 år siden. Men i to emails benægtede Cecilie Beck reelt forbindelsen til praktikanten, som hun afviste som et ”sammensurium af rygter”.

Læs også : Kronvidne i TV2s MeToo-sager: Havde forhold til en lang række mænd på TV2 – tog selv initiativ og reagerede først årtier efter på opfordring fra studievært

Journalista.dk har derfor igen kontaktet Cecilie Beck for at høre, hvorfor hun urigtigt afviste forholdet. Men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelser. Journalista.dk kontaktede også den unge mand, hun var i et forhold med. Han er ikke vendt tilbage til os, men har på den anden side dermed heller ikke afvist relationen.

Læs også : TV2-direktør fyrede Gaardbo og Dorph – for at gøre det samme som hende selv og hendes mand

Journalista.dk kunne kort efter historien om Cecilie Beck også oplyse, at endnu en midaldrende kvindelig studievært på TV2 har haft et forhold til en elev. Vi tilbød ved den lejlighed også TV2 at overleve navnene på såvel de kvindelige studieværter og den eller de mandlige elever, men TV2 udviste ingen interesse.

Email fra Cecilie Beck den 6. oktober 2021

 

Læs også : Påstod Jes Dorph forgreb sig på hende : Lånte bagefter alligevel hans lejlighed til stævnemøde med en anden mand

Læs også : Janni Pedersen føler sig forfulgt af rygter : Men nægter at svare på centralt spørgsmål om Florida-tur

Læs også : Anna Thygesen i januar : Dyrby sagde det i sjov – og jeg vil kun afsløre hans navn i retten under edsansvar

Del artiklen her:
3 Comments

 1. Hvis en mandlig chef havde stramme læderbukser på, uddelte kondomer, med TV2 logo og “Alt det vi deler” på og bad medarbejderne om at klappe ham i røven og lovede ikke at sladre, var han blevet fyret !
  Hvis han gjorde igen 2 år efter, denne gang som adm.dir. på live TV til hele landets TV2 redaktioner, var han blevet fyret en gang til !
  Hvis en mandlig chef rører en kvindelig medarbejder på skulderen vil det blive straffet. Lædermama rørte ved en mand med lysblå skjorte (!) i vandrehallen i deres egne 19.00 nyheder 15/12. Hvem rører hun ellers ved ?
  Hvis en ældre mandlig studievært eller chef har en forhold til yngre, lavere rangeret medarbejder bliver han fyret, selv 5-10-15-20 år efter !
  Det er ok for kvindelige ditto’s; De har åbenbart bollerum på TV2 hvor de hygger sig med praktikanterne !
  Lædermamas scoring af sin mand i sin tid var også med samme skæve magtforhold !
  Læs artikel fra Alt fra 2019: Absolut guldgrube om fruens ledelsesstil og hvordan hun fik jobbet, set her 2 år efter.
  Ufatteligt bestyrelsen holder hånden over den, som sammen med forgænger Merete har hovedansvaret for “kulturen”.
  Hundredevis af drenge/mænd er blevet dømt for hævnporno. En tidl. kæreste/elskerinde til Dyrby startede med at sende fotos af ham rundt på TV2’s redaktioner som røg videre til DR m.fl. Hvad deler de ellers med konkurrenten o.a. af dybt fortrolige oplysninger?
  Der er gang i yveret på kvægtorvet 😉

 2. JA, kvindelige chefer må gerne udnytte lavere rangerende medarbejdere sexuelt!
  Dette Metoo-feminstiske-Woke “SHIT” er bare for sindsygt!
  I øvrigt er TV2 så Råddent & forløjet, fyldt med fake news, at det undre at den danske stat skal stå som ejer. Hvad skal vi med lortet?

  Stem NB! SIAD!
  P.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*