Mette F får ny støttepædagog til 1.3 millioner kroner om året – med udsigt til kæmpe bonus

Del artiklen her:

Det blev igen engang en dyr oplevelse for skatteyderne, da Mette Frederiksen omkring nytår ansatte endnu en spindoktor. Denne gang i skikkelse af en særlig rådgiver, der tidligere har arbejdet for andre socialdemokratiske ministre.

Økonomien for mange danskere, er ekstremt presset denne vinter. Ikke kun som følge af den stigende inflation, men også når det eksempelvis handler om at betale for el og varme, der i disse måneder har fået et ekstra nøk op ad.

Det har igen og igen fået statsminister Mette Frederiksen til at kræve mådehold, når det handler om forbrug. Ikke kun for indbyggerne i Danmark, men også når det handler om statskassen. For ellers vil risikoen ifølge socialdemokraten være, at efterveerne fra coronaen bliver endnu værre end først antaget.

Læs også : Dokumenter afslører : Mette Frederiksen optaget på Afrika-studie i strid med reglerne

Men på ét punkt, synes der ikke at være den store spareiver hos Mette Frederiksen. Nemlig når det handler om ansættelsen af spindoktorer, hvis officielle titel er særlige rådgivere.

Statsministeriets oplysninger om aflønningen af Peter Strauss Jørgensen

 

Løn på niveau med sine politiske chefer

Således fremgår det af aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Statsministeriet, at nyansættelsen af Peter Strauss Jørgensen, der blev offentliggjort tidligere på måneden, bliver en af de dyre for skatteyderne. I runde tal kommer han nemlig til at tjene det samme, som hvis han havde været minister.

Læs også : Mette Frederiksen optaget på Afrika-studier i strid med reglerne – som hun selv var med til at vedtage

Det skyldes at han ifølge Statsministeriet får en årsløn på 1.139.510 kroner. Hertil kommer samtidig arbejdsgiverbetalte pensionsindbetalinger, så den årlige indtjening for spindoktoren løber op i 1.334.366 kroner.

Læs også : Regningen for Mette Frederiksens brug af privatfly er nu officielt forsvundet

Formentligt slutter det dog ikke dér for Peter Strauss Jørgensen, der tidligere har arbejdet som spindoktor for forsyningsminister Dan Jørgensen (S). For Mette Frederiksens spindoktorer har nemlig tradition for hvert år at modtage store bonusser, som typisk har stået i omkring 100.000 kroner.

Del artiklen her:
1 Comment

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*