Mette F har fået opgraderet lille køkken på Marienborg – med kogeplade til 52.715 kroner

Folketingets pressefoto af Mette Frederiksen
Del artiklen her:

Efter at Mette Frederiksen overtog nøglerne til Statsministeriet, har det også kunne ses på de regninger, skatteyderne er blevet pålagt at betale til socialdemokratens tjenestebolig.

Indtil Mette Frederiksen vandt Folketingsvalget i 2019, var Marienborg reelt alene et sted, hvor skiftende statsministre holdt højt profilerede møder – men ikke blev brugt som en egentlig bolig. Med andre ord en tjenestebolig, hvor trykket mere har skullet lægges på tjeneste, mere end på bolig.

Men med Mette Frederiksens indrykning i Statsministeriet, synes dette at have ændret sig afgørende. For i perioder har Mette Frederiksen boet på det lille slot i det nordsjællandske, som også har gennemgået en række opgraderinger.

Som Journalista.dks søsterside Bjørknæs.dk dokumenterer i dag, drejer det sig blandt andet om det lille såkaldte anretterkøkken, der er blevet opstillet på Marienborg. Bjørknæs.dk dokumenterer at der langt fra tale om et billigt ét af slagsen, da blandt andet en kogeplade står skatteyderne i 52.715 kroner.

En udgift Statsministeriet ikke har ønsket at kommentere på.

Del artiklen her:
3 Comments

  1. Det er mig en gåde at hun endnu ikke har taget et privat lån i Marienborg. Hun flytter måske ind i boligen sammen med Barbara?

  2. Fra A til A

    Der var en gang, hvor bogstavet A signalerede, at Socialdemokratiet var et arbejderparti.

    Siden H.C. Hansen´s død i februar 1960 har Socialdemokratiet omgjort deres virke og dermed sit tilhørselsforhold med arbejderklassen til overvejende at blive og være et parti for akademikere idag, hvilket landets skatte- og afgiftsydere i dén grad mærker.

    Tak for oplysningen, Lars Bjørknæs.

  3. Der er nogle der ikke har skam i livet. Men staklen skal jo have et sted at lave mad. Tænk på hendes fine nye kogeplade næste gang der er valg. Mvh Kim

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*