Mette Frederiksen forfremmer ministers højgravide kæreste – og giver hende årsløn på 1.264.172 kroner

Statsministeriets pressefoto af Mette Frederiksen
Del artiklen her:

Dermed opnår parret en husstandsindkomst i en størrelse, som den socialdemokratiske politiker ellers har kæmpet hårdt for at undgå, at andre skulle kunne komme op på.

juristkontoret

Da Peter Hummelgaard slog igennem på den danske politiske scene under Helle Thorning-Schmidts regeringstid, skyldtes det i høj grad ønsket om, at Danmark skulle være et langt mere lige samfund. Kravet fra den daværende Folketingskandidat fra partiets venstrefløj var, at fattigdommen skulle afskaffes – hvilket blandt andet skulle ske ved at hæve skatterne for landets rigeste, så deres indkomster ville blive alvorligt minimerede.

Men siden har meget ændret sig for Peter Hummelgaard, som har sikret sig en så indflydelsesrig position i Mette Frederiksens regering, at han var inviteret med til regeringschefens sommerbryllup på Møn. Her havde Hummelgaard ledsagelse af sin kæreste Sara Vad Sørensen, der mødte gravid op til den i høj grad socialdemokratiske sammenkomst i det sydsjællandske.

Læs også : Mette Frederiksens taleskriver tjener 900.000 kroner om året – og blev ansat uden jobopslag

For både Peter Hummelgaard og Sara Vad Sørensen var der samtidig tale om pleje af deres chef, som de begge arbejder for til daglig. Mens Peter Hummelgaard har rang af beskæftigelsesminister, arbejder Sara Vad Sørensen som spindoktor for Mette Frederiksen.

Lønoplysninger for Sara Vad Sørensen

 

Næsten identisk løn mellem minister og hans spindoktorkone

Et arbejde hvor hun tidligere på måneden endda steg i graderne i forbindelse med en rokade, efter at Martin Rossen havde forladt posten som såkaldt stabschef – og dermed positionen som Mette Frederiksens højre hånd. I stedet for Rossen skete der indsættelse af Martin Justesen, så han gik fra en position som nummer 2 blandt Mette Frederiksens spindoktorer, til at være den førende.

Læs også : Mette Frederiksen ansætter tro væbner – og giver hende en årsløn på 2.417.947 kroner

Det gjorde omvendt, at Martin Justesens position blev ledig. Erstatningen blev fundet i Sara Vad Sørensen, der således også selv tog et enkelt skridt op ad karrierestigen. Hvilket i dén grad også kan ses på den aflønning, som skatteyderne er blevet pålagt at betale til hende.

Læs også : Børnehavebørn ville slet ikke hylde Mette Frederiksen – kun kigge på tegninger med hende og fortælle om plejehjemsbesøg

Således viser aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Statsministeriet, at Sara Vad Sørensens årlige grundløn løber op i 1.079.575 kroner. Hertil kommer forskellige pensionsordninger, så hendes årlige samlede løncheck står i 1.264.172 kroner.

Eller hvad der reelt svarer til den løn, som hendes mand også modtager som beskæftigelsesminister.

Del artiklen her:
25 Comments

 1. Hvor er det trist :-/
  Jeg ville ønske jeg havde bedre ord for det der sker, men trist er nok det mest rammende.
  Deler penge ud til sine venner, slækker på corona regler lige længe nok til at kunne holde sit eget bryllup.. at hun vil være det bekendt :-/

  • Det er næsten værre med alle de naive dansker som blindt tror på socialdemokratiet, ikke at mange andre partier er bedre, men det magt sjov Mette Fub lavede for at holde hendes eget bryllup, det er sku for klamt😡😡

 2. Dette minder mig om 80’erne.
  Jeg var socialdemokrat dengang.
  Den røde regering sagde:
  Danmark har det hårdt, vi skal spare hvor vi kan.
  Så regeringen sparede på plejehjem, ældreplejen, børnehaver og vuggestuer.

  2 måneder senere sagde selvsamme røde regering: Nu har vi gjort et godt stykke arbejde, så nu skal vi have lønforhøjelse.

  Der meldte jeg mig ud af Socialdemokratiet.

  Idag er det stort set det samme om igen.
  Føj siger jeg bare.

  • Det er sandelig nogle år siden, at Socialdemokratiet var arbejderbevægelsens repræsentation i Folketinget !

   • Kære Frank. Der er ingen socialdemokrater, der har arbejdet, de bliver fodret fra LO børnehaven,, og så stiger man efterhånden til LO ungdom, der er også en hel masse dejlige unge piger i LO ungdom, og der for de også løn, overførsels indkomst, så der er ingen smalle steder,der er kun en lov der gælder hvis man er socialdemokrat, rag til dig med arme og ben, og det er de sku gode til.

  • Ole hansen: Tusind tak for at gøre mig opmærksom på min mindrer “brøler” med regeringerne i 1980’erne.

   Det er korrekt, at Poul Schlüter var statsminister fra 10 September 1982 til 25 Januar 1993, over 4 efterfølgende regeringsperioder.

   Det var i 90’erne, at vi havde en rød regering, hvor de omtalte ord faldt.

 3. Forsvarsministeriet fyrede for to uger siden en generalmajor, da landsretten har idømt ham 3 måneders fængselsstraf for at have fremmet sin officerkærestes (nu kones) optagelse på en eftertragtet uddannelse. Generalmajorens løn stoppede på fyringsdagen, og han måtte tilbagelevere æresbevisninger, som han trods alt har arbejdet for igennem mange år.
  Hvem, der skal dømmes og smides ud af Folketinget i den aktuelle sag, bliver spændende. Er det statsministeren, beskæftigelsesministeren eller dem begge? Alene det, at stillingen ikke har været slået op, er da dybt kritisabelt, hvis ikke kriminelt, og skal konen beholde den lukrative stilling?

  • Nepotisme er godt, og rimer på dobbeltmoral. Men se lige billedet, hun er da sød at se på, også er det lige meget hvad hun gør af den slags. Det rimer også lidt på de tilstande men har i USA for tiden, hvor alle skandaler og tvivlsomme dispositioner er Fake news 😂😂😂

  • Det er et rigtig godt råd. Og det kan så suppleres med en opfordring til at vælgerne boykotter Socialdemokratiet og alle dets støttepartier ved de næste fem kommende valg til samtlige demokratiske fora i Danmark og i EU.

 4. Mette Frederiksen har 86 % af befolkningen imod sig mht. omskæring. Hvis Venstre vil magten skal de stoppe med at bakke Regeringen op på dette spørgsmål og i stedet trække de mange utilfredse over i den borgerlige lejr. Omskæring, klima og Jeppe Kofoeds sexisme er de punkter hvor Soc.dem. kan komme i mindretal eller tabe næste valg.

 5. Et stykke tid siden, Hummelgaards arbejderbevidsthed har vist sig. Før han kom i regering, fik han på sociale medier reklameret for sin rejse med underbetalende Ryanair fra en fodboldkamp. Noget han efter udsagn selvfølgelig ikke kunne vide noget om.

 6. Hehehehe det sgu Vilhelm Buhl om igen det der 🤣😂🤣😂 har altid synes der var lidt nazi metoder i spil hos det parti grådige forbryderiske og landsforræderiske. Men danskerne må jo være vilde med det siden de stemmer på det Røde parti i stedet for rosen på deres banner sku der sgu ha været en Svastika !!!! Næhhhhh NyBorgerlig/DF vi ska ha konsekvens og orden i forholdene det får vi fra dem af 🇩🇰Længe leve Danmark ! 🇩🇰

 7. Nå, her optræder kun det sædvanlige stemmekvæg!
  Som Hanne skriver: “hvor det det trist” ja, mon ikke bette Hanne! Hvordan syntes du selv det går?
  “Die dumme dänen” tror 100% på, at sosserne/socialisterne er deres beskytter.

  Bare se på Arne! Tidlig pension til nedslidte (hahaha) næ næ, fede lønninger til sig selv & vennerne, det bruger vi penge på!

  På med stavnbåndet og op i rottehjulet igen, så I kan betale noget mere i skat, som sosserne brænder på sig selv og deres venner.
  Prøv NB til næste valg, hvis vi når dertil. Hvad har I at tabe?
  DF er en dødsejler, de er alle selvfede levebrødspolitkere!

  Siad, Stem NB!
  Piotr

  • Der er intet nyt under solen. Det er socialisternes gemene væsen. – Sådan var/er det i Rusland, Cuba, Nordkorea, afrikanske bananrepublikker osv. – Karl Marx levede forgæves!

 8. Det er i orden at hun kan gøre det hun burte også foren ristet. Tænk at få sig selv til det. Jeg selv har miste syge penge for 3 år og ferie penge får jeg heller ikke fra mit job det skal jeg selv spare op. Og så gør hun sådan noget piz føj siger jeg bare🙁

 9. er i itvivl mette ægte socialdemokrat knus alt særligt de små arbejdere som har slidt og slæbtfor det vi har idag det er bedre at give milliarder væk til feks italienere muslimer eu så de gamle feks på plejehjem herhjemme ikke har råd til mad fy for satan en fasistisk modbydelig socialdemokratisk kælling.

  • nu er det på høje tid at få holger danske vækket det er sidste chance nu inden hun dræber alle danskere og landet med ,forbandede mette hjerne-hjerte døde fasistkælling.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*