Mette og Barbara mere lige end andre : Drak champagne på 1. klasse – mens embedsmænd nøjes med monkey-class

Del artiklen her:

Hvor god en service man modtager under udenlandsrejser hos Statsministeriet, afhænger i høj grad af, hvor højt placeret man er i hierakiet.

– Det, der er vigtigst for os først, er lighed.

Sådan lød det tilbage i 2017 fra den daværende oppositionsleder Mette Frederiksen, da hun talte på et socialdemokratisk stormøde. Samtidig slog hun fast, at den generelle ulighed i samfundet var stigende – og at det var et af de områder, hun for alvor ville sætte ind mod, hvis hun blev statsminister.
Men meget synes at have ændret sig siden 2017, når det handler om Mette Frederiksens syn på ligheden. Eksempelvis når det handler om udenlandsrejser, som Journalista.dks søsterside, Bjørknæs.dk, i dag kan afslører.

Således måtte en række embedsmænd under en eksotisk rejse, tage til takke med økonomiklassen. Det samtidig med, at Mette Frederiksen sammen med blandt andet Statsministeriets departementschef Barbara Bertelsen, blev serviceret med champagne, gourmetmad og noget nær fri bar på 1. klasse.

Testamente

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Så er det synd at Journalista har “trukket” billedet over teksten. Det gode liv med mad og drikke på statens regnin har ellers sat sig på overminken – betydeligt kraftigere i hovedet og bukserne strammer over en anden legemsdel

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*