Omfattende annoncering og 8 retters menu : Stadsdirektørs pensionering fejret med reception til 180.000 kroner

Del artiklen her:

Enhver kunne komme ind fra gaden, for det var ikke nødvendigt med tilmelding. Det kunne aflæses på prisen, da Odenses stadsdirektør gik på pension efter mere end et årtis ansættelse.

– Stadsdirektør Jørgen Clausen takker af efter 12 år på posten i Odense Kommune. Derfor afholdes der åben afskedsreception fredag den 19. december kl. 12 – 14 i Festsalen på Odense Rådhus. Tilmelding ikke nødvendig.

På denne måde indbød Odense Kommune på sin hjemmeside i 2014 til reception for sin stadsdirektør, som kort før jul dette år havde valgt at gå på pension. Men kommunens hjemmeside var langt fra det eneste sted, hvor Jørgen Clausens afskedsreception blev annonceret.

Det fremgår af aktindsigter, som Journalista.dk har opnået i de repræsentationsudgifter, som de fynske skatteydere de seneste år har betalt til kommunens forbrug. Herunder også i den afskedsreception, som blev holdt til ære for stadsdirektøren kort før dennes pensionering.

Festligheder der inklusiv moms, kostede de fynske skatteborgere lige omkring 180.000 kroner.

 

Omfattende menu ved afskedsreception

Ifølge de fremsendte bilag var en væsentlig årsag til receptionens samlede pris, at der blev taget særdeles godt i mod Jørgen Clausens gæster juledagene 2014. Bespisningen var af et omfang, som reelt kunne sidestilles med en julefrokost.

Eksempelvis blev gæsterne budt velkommen med flere forskellige former for laks, mens de kunne fortsætte med små lune porretærter tilsat bacon. Efterfølgende blev der fra fad blandt andet serveret fynske frikadeller og råsyltede agurker, inden den 8 retters menu blev rundet af med vesterhavsost og syltede nødder.

I alt deltog 350 ved stadsdirektørens afskedsreception, som var blevet massivt markedsført i landsdækkende medier som Politiken, Jyllands-Posten og Børsen. Udgifterne hertil løb inklusiv moms alene op i 37.565 kroner, hvoraf annoncerne i Jyllands-Posten var dyrest med 15.190 kroner.

——-

Journalista.dk gennemgik i august 2017 en opgradering. Da du læser en artikel fra dets arkiv, er der i forbindelse med opgraderingen ikke medtaget bilag.

Det anførte udgivelsestidspunkt svarer til det, hvor artiklen oprindeligt blev lagt ud på Journalista.dk.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*