Podcast : Borgmesterens gode ven med til at ansætte ham i direktørjob

Borgmester Thomas Kastrup-Larsen og daværende kommunaldirektør og nuværende headhunter Christian Roslev under ferie i Italien i 2021. Foto : Facebook
Del artiklen her:

Da Aalborg Kommunes afgående borgmester Thomas Kastrup-Larsen sikrede sig et topjob hos et lokalt uddannelsessted, skete det efter at en af hans venner og tidligere ansatte spillede en særdeles aktiv rolle.


– Jeg havde brug for at prøve noget nyt.

Sådan kunne den korte udgave lyde af de udtalelser, som Aalborgs nu afgående borgmester, socialdemokraten Thomas Kastrup-Larsen, kom med i slutningen af marts. Det i forbindelse med at han offentliggjorde, at han stopper på posten som borgmester. Det for i stedet at tiltræde en direktørstilling hos det nordjyske uddannelsessted UCN, hvis erhvervsuddannelser han fra efter sommerferien, skal stå i spidsen for.

Læs også : Millionjob til borgmester : Arbejder sammen med chefen der ansatte ham – headhuntet af medarbejder han selv ansatte

Men som du kan hører i podcasten Aktindsigterne.dk har produceret i samarbejde med Journalista.dk placeret øverst i denne artikel, spillede Aalborg Kommunes tidligere kommunaldirektør Christian Roslev en væsentlig rolle, da Thomas Kastrup-Larsen sikrede sig sit nye job. Det i sin egenskab af at være en del af firmaet Genitor, der som headhunter havde til opgave at finde frem til egnede kandidater til stillingen som direktør på UCN.

Læs også : Kommune skal spare en kvart milliard : Starter med lønfest – ny chef får 1.1 million kroner i årsløn

I en email oplyser UCN, at Christian Roslev var stærkt involveret i ansættelsesproceduren, da han havde til opgave at såkaldt facilitere deltagerne ved den første og anden runde af ansættelsessamtalerne.

Læs også : Brænder millioner af på tryghedsvagter i svømmehal : Hyrer tolkefirma – hvis aftaler kun er indgået mundtligt

Christian Roslev er dog langt fra kun en tidligere kommunaldirektør i Aalborg Kommune, en stilling han fratrådte ved årsskiftet, som blev ansat i stillingen af Thomas Kastrup-Larsen. Han er også en af politikerens venner, hvilket dokumenteres af en række Facebook-opslag.

Blandt andet fra da Christian Roslev og Thomas Kastrup-Larsen med deres familier, sammen holdt ferie i Italien i 2021.


Del artiklen her:
Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*