Podcast : Borgmesterens gode ven med til at ansætte ham i direktørjob

Borgmester Thomas Kastrup-Larsen og daværende kommunaldirektør og nuværende headhunter Christian Roslev under ferie i Italien i 2021. Foto : Facebook
Del artiklen her:

Da Aalborg Kommunes afgående borgmester Thomas Kastrup-Larsen sikrede sig et topjob hos et lokalt uddannelsessted, skete det efter at en af hans venner og tidligere ansatte spillede en særdeles aktiv rolle.


– Jeg havde brug for at prøve noget nyt.

Sådan kunne den korte udgave lyde af de udtalelser, som Aalborgs nu afgående borgmester, socialdemokraten Thomas Kastrup-Larsen, kom med i slutningen af marts. Det i forbindelse med at han offentliggjorde, at han stopper på posten som borgmester. Det for i stedet at tiltræde en direktørstilling hos det nordjyske uddannelsessted UCN, hvis erhvervsuddannelser han fra efter sommerferien, skal stå i spidsen for.

Læs også : Millionjob til borgmester : Arbejder sammen med chefen der ansatte ham – headhuntet af medarbejder han selv ansatte

Men som du kan hører i podcasten Aktindsigterne.dk har produceret i samarbejde med Journalista.dk placeret øverst i denne artikel, spillede Aalborg Kommunes tidligere kommunaldirektør Christian Roslev en væsentlig rolle, da Thomas Kastrup-Larsen sikrede sig sit nye job. Det i sin egenskab af at være en del af firmaet Genitor, der som headhunter havde til opgave at finde frem til egnede kandidater til stillingen som direktør på UCN.

Læs også : Kommune skal spare en kvart milliard : Starter med lønfest – ny chef får 1.1 million kroner i årsløn

I en email oplyser UCN, at Christian Roslev var stærkt involveret i ansættelsesproceduren, da han havde til opgave at såkaldt facilitere deltagerne ved den første og anden runde af ansættelsessamtalerne.

Læs også : Brænder millioner af på tryghedsvagter i svømmehal : Hyrer tolkefirma – hvis aftaler kun er indgået mundtligt

Christian Roslev er dog langt fra kun en tidligere kommunaldirektør i Aalborg Kommune, en stilling han fratrådte ved årsskiftet, som blev ansat i stillingen af Thomas Kastrup-Larsen. Han er også en af politikerens venner, hvilket dokumenteres af en række Facebook-opslag.

Blandt andet fra da Christian Roslev og Thomas Kastrup-Larsen med deres familier, sammen holdt ferie i Italien i 2021.


Del artiklen her:
1 Comment

 1. De skulle skamme sig!

  og hermed, må siges, at de fremstår som et flot eksempel for deres børn! hvad siger konen? eller mand-ægtefællen? nyder de gaverne, luksuslivet?

  et fåtal her har det, i hvert fald, aldeles godt!

  Ja, de er rigtige gode rollemodeller og eftermæle i læren om god opdragelse og at blive en ansvarlig/ansvarsfuld voksen borger i samfundet, til gavn for samfundet, ikke?

  De står forrest i lære-n om frås og bedrag, eller sågar direkte korruption, med offentlige midler, dvs. på bekostningen af rigtige syge og ældre, især udsatte.

  Det er vores penge!

  I ER FYRET.

  Danskeren må snart vågne op og begynde at organisere sig; skabe deres egne lokale byråd, f.eks. ved en overgang fra en ny lokal ejerbolig forening ol. demokratiske grupper parallelt i udspil ved lovligt og fredeligt at sige ensstemmigt, ved I hvad? Stop. Ikke mere. Vi samtykker ikke til det.
  Sig NEJ.

  Dernæst, med høring eller underskrifter ol. erstatte/tage over deres egne lokale byråd hvir man synes at de ikke spørger os til noget som helst mere og på et velbelyst og oplyst grundlag først, lukke ned for Regioner, da de kun handler om at føre frem de Store Intern. Organisationers og de Medicinale Selskabers lobbyinteresser på bekostningen af f.eks. det frie valg som borger i ens egen krop (kropsintegritet), og selvbestemmelsesret over ens sundhed og livet. Sidst, Folketinget. Erstat alle med borgere fra de lokale byråd som med et samlet lands Udvalg, der er partiløs, for alle, af borgere for borgere.

  Dvs. ikke flere karriere politikere, nedsatte fra vennetjenester som tjenestemænd, bureaukrater, teknokrater fra KL og akademiske djøfer, eller fra den private erhvervssektor.

  Hierarkiet er vendt på hovedet med dem over os og i forfald af resultater i vores demokrati;
  Folket (skal gen-op-) står øverst.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*