Rasmus Paludans ukendte side : Tilbyder banebrydende kurser i personlig udvikling – som ingen køber

Del artiklen her:

Stifteren af Stram Kurs arbejder ikke kun som advokat, for han forsøger nemlig også at komme ind på markedet for personlig udvikling.

Rasmus Paludan

– Det er meget usædvanligt, at jeg bliver angrebet på den her måde, og det er tydeligt, at politiet har fejlvurdereret de taktiske styrker. Men nu forstår jeg bedre, hvorfor så mange fra Skive har skrevet til mig og bedt mig om at komme, for selvom der ikke er en ghetto her, er det nu tydeligt for mig, at der her i Skive er mange voldelige samfundstabere.

På blandt andet denne måde gjorde Rasmus Paludan, formand for og stifter af partiet Stram Kurs, status overfor Skive Folkeblad, efter at han tidligere på måneden var blevet evakueret af politiet i forbindelse med en demonstration i Skive. Demonstrationer han i øjeblikket afholder over alt i landet, hvilket sker under massiv politibeskyttelse.

Læs også : Med godhedsindustrien på arbejde : KVINFO og Foreningen Nydansker tager sig godt betalt for frivilligt projekt med indvandrerkvinder

Ved siden af at være formand for Strams Kurs, arbejder Rasmus Paludan også som selvstændig advokat. Men det er dog ikke det eneste marked, som Rasmus Paludan forsøger at komme ind i.

Oplysninger i regnskab fra Special Operations IVS om selskabets formål

 

Koncept uden konkurrenter på markedet

For ifølge CVR-registret og databasen BiQ, er han nemlig også indehaver af andre selskaber, hvilket blandt andet drejer sig om iværksætterselskabet Special Operations IVS, som han ejer sammen med to partnere. Et selskab der har eksisteret siden den 20. januar 2017, men som ifølge sine senest offentliggjorte regnskaber, langt fra må anses for succesfuldt.

Læs også : DR lovede at skære voldsomt ned på brugen af taxa – fortsætter alligevel med at sende kæmpe millionregning videre til licensbetalerne for hyrevognskørsel

Således viser det senest offentliggjorte regnskab, at der i 2017 ikke var nogle aktiviteter i det overhovedet – hvorfor omsætningen var på 0 kroner. Det på trods af, at det ellers fremgår af regnskabet, at det tilbyder ”banebrydende og meget special form for personlige udviklingskurser. Der er ikke en sådan tjenesteydelse på markedet”. En tendens der går igen i de andre årsregnskaber, som Special Operations IVS har offentliggjort. For de fastslår nemlig, at firmaet indtil nu kun har haft udgifter.

Læs også : Borgmester gav 12.000 kroner i drikkepenge på ikonisk amerikansk restaurant – nu nægter kommunen at udlevere hans udgiftsbilag

Ifølge regnskaberne for andre firmaer Rasmus Paludan er involveret i, skal den manglende aktivitet dog ses som et udtryk for, at han blev advokat i 2014.

Senest offentliggjorte regnskaber for Special Operations IVS

Del artiklen her:
1 Comment

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*