”Røde Frank” gik til angreb på samfundets top – er nu selv blevet en del af den med højt lønnet job

Del artiklen her:

Tidligere på ugen startede Frank Piasecki Poulsen i et nyt job. Det sker til en aflønning, som sender den ellers tidligere så kapitalkritiske filmmand og journalist ind blandt landets bedst lønnede.

Frank Piasecki Poulsen Det Danske Filminstitut

Stillingen som konsulent hos Dansk Film Institut (DFI), er blandt de absolut vigtigste indenfor dansk film. For det er nemlig det statsligt finansierede instituts filmkonsulenter, der i høj grad afgør, hvilke film der får statsligt tilskud og hvilke der ikke gør.

Derfor trak det også overskrifter da det i sensommeren blev oplyst, at DFIs nye filmkonsulent bliver Frank Piasecki Poulsen. Efter i årtier at have været aktivist på den absolutte venstrefløj, hvilket blandt andet har inkluderet en sigtelse for vold begået mod Pia Kjærsgaard, har han de seneste år slået sig på journalistikken.

Læs også : Mens arbejdsløsheden falder : Antallet af ansatte på jobcentrene stiger og stiger

Det er blandt andet sket i forbindelse med DR-serien ”Frank ser rødt”, hvor Frank Piasecki Poulsen i høj grad gik i rette med det, som han omtalte samfundets top. Blandt andet som følge af, at den ifølge hans opfattelse, ikke levede op til de samfundsmæssige forpligtelser, der med rette kan stilles til nogle af Danmarks bedst lønnede personer.

Men som det fremgår af aktindsigter opnået af Journalista.dk hos DFI, bliver Frank Piasecki Poulsen nu selv en del af den danske elite.

DFIs opgørelser over lønforhold for Frank Piasecki Poulsen

 

Over topskattegrænsen – og dobbelt op i forhold til gennemsnitsindkomsten

Således fremgår det af de fremsendte bilag, at Frank Piasecki Poulsen blandt andet for fremtiden kan se frem til en aflønning, der gør at han skal betale topskat. Det skyldes at hans årsløn eksklusiv pension, kommer til at lægge over topskattegrænsen på 513.400 kroner.

Læs også : Efter én dags ansættelse : Kommunaldirektør sikret fratrædelsesgodtgørelse på over millionen

Den tidligere venstreorienterede aktivists årsløn, lander nemlig på 570.000 kroner. Her til kommer så arbejdsgiverbetalte pensionsindbetalinger på 85.639 kroner, hvorfor Frank Piasecki Poulsens samlede årsindtægt under ansættelsen hos DFI, vil stå skatteyderne i 656.569 kroner.

Læs også : Politidame forgyldte veninderne – og får gyldent håndtryk på 600.000 kroner

En aflønning der også skal ses i lyset af, at den er mere end dobbelt så høj, som gennemsnitsindkomsten. Ifølge Danmarks Statistiks Statistik-bank, ligger den nemlig på 320.040 kroner om året.

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Segmentet af de røde ismer har sat sig på alt og er nu nærmest eneherskende over alt, hvor de danske skattyderes penge fordeles*. Det være sig i alle fraktioner, fra børn, unge og uddannelse, til indvandringsindustrien, lov og ret, kultureller foreninger, social og sundhedsledere, patient- og handicap organisationer og til den totale styring af MSM og kontrol over hele landsdeles nyhedsinformation fra regionalt plan og helt ned til de små lokale ugeaviser**.

    I alt dette er det aldrig toppen der klagerover deres løn, men det tror da pokker, når de samtid har kapret hele den økonomiske styring.

    * og hvor segmentet kan få livets fornødenheder+ betalt af samme skattebetalte forsikring (VORES vældfærdsstat).
    ** gennemført projekt kan bevises i region Nordjylland.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*