Samba og Copacabana : Danmarks Radios nyhedsdirektør på eksotisk smuttur til Rio

Del artiklen her:

Danmarks Radios medarbejdere har stået i kø for at komme med til OL i Rio. Blandt de rejselystne er nyhedsdirektør Ulrik Haagerup, selv om han ikke er en del af selve DRs produktion.

– DR stiller også med et guldhold. Værter bliver Peter Møller, Tina Müller, Mette Bluhme Rieck og Kim Bildsøe Lassen. Fra en tagterrasse med udsigt over den olympiske park i Rio vil værterne hver dag give seerne overblik over de danske atleters jagt på succes. Til at rapportere fra stemningen i Rio vil Mads Steffensen, Peter Falktoft og Thomas Skov være på plads. Alt det bedste samles hver aften i programmet ’Guld til Danmark’.

På blandt andet denne måde beskrev Danmarks Radio forud for OL, hvordan det statslige mediehus ville dække de igangværende olympiske lege i Rio.

Hvad Danmarks Radio dog ikke oplyste i sin pressemeddelelse var, det ikke kun er medarbejdere involveret i selve produktionerne, der er rejst på eksotisk langfart. Det fremgår i stedet af aktindsigter, som Journalista.dk har opnået hos Danmarks Radio.

Eksempelvis i den OL-rejse, som blev foretaget af nyhedsdirektør Ulrik Haagerup.

——-

Journalista.dk gennemgik i august 2017 en opgradering. Da du læser en artikel fra dets arkiv, er der i forbindelse med opgraderingen ikke medtaget bilag.

Det anførte udgivelsestidspunkt svarer til det, hvor artiklen oprindeligt blev lagt ud på Journalista.dk

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*