Styrelse fyrer den af til Folkemødet : 17.000 kroner for tre ”uspecificerede” sange fra satiregruppe til reception

Del artiklen her:

Når myndigheder deltager ved Folkemødet, er der i dén grad tradition for, at det bliver en dyr oplevelse for skatteyderne – hvilket også bliver tilfældet på Bornholm i år.

I 2020 var der grundet coronaen lukket ned for Folkemødet, som vendte tilbage i en nedroslet udgave sidste sommer. Men fra og med i år, er den årlige festival tilbage i noget nær normal udgave.

Blandt dem der igen er at finde i Allinge på det nordlige Bornholm er Sundhedsstyrelsen, der ikke kun møder op med et stort antal medarbejdere. Men som det fremgår af aktindsigter opnået hos styrelsen af Journalista.dk, skal skatteyderne også have den store pung op af lommen, for at betale for styrelsens Folkemøde-tur.

Læs også : Fyrede – igen – flere hundrede varme hænder : Regionsråd brugte alligevel – igen – 400.000 kroner på Folkemødet

Det skyldes blandt andet et musikalsk indslag, som er blevet bestilt hos en satiregruppe. Vel og mærke et indslag, som må anses for at være af kort varighed, selv om betalingen er særdeles kontant.

Sundhedsstyrelsens bestilling af sange til Folkemøde-reception

 

Sange med sundhedstema til brug for reception

Således fremgår det af de fremsendte bilag fra Sundhedsstyrelsen, at det i alt kommer til at koste skatteyderne 17.000 kroner, for at satiregruppen Magt deltager. Det for at synge et par sange, som ikke på forhånd er nærmere definerede.

Læs også : Region skærer kraftigt ned på sine sygehuse : Bruger alligevel flere hundrede tusinde kroner på Folkemødet

Omvendt lover satiregruppen i en email til en embedsmand hos Sundhedsstyrelsen, at man i sit repertoire har sange med et sundhedstema. Derfor er det også dem, som gruppen vil foreslå at optræde med, når det lægger vejen forbi Sundhedsstyrelsens telt under Folkemødet.

Læs også : Mens indbrud og tyverier ikke efterforskes : Politiet bruger over 15 millioner kroner – plus lønninger – på Folkemødet

Det til en reception, hvor der tydeligvis i forvejen er noget at fejre for Sundhedsstyrelsens embedsmænd. I hvert fald har de bestilt et stort antal champagneglas, hvilket i sig selv medfører en regning på 2.500 kroner.

Sundhedsstyrelsens bestilling af champagneglas til Folkemødet

 

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*