Tabte klagesager og fejlarkiverede Mette F-oplysninger i årevis – og scorede lønforhøjelse

Del artiklen her:

Det er tilsyneladende hverken dårligt for karrieren eller lønnen, hvis man som ansat i Furesø Kommune både er involveret i tabte klagesager og fejlarkivering – specielt ikke hvis det handler om Mette Frederiksen.

Forsvundne sms-beskeder, som tilsyneladende var umulige at genskabe.

Det er et af de forhold, der relaterer sig til Minkskandalen og Mette Frederiksen. Vel og mærke sms-beskeder, der kunne have givet et afgørende indblik i, hvad der præcist foregik i skandalens første og afgørende dage.

Men som Journalista.dk tidligere har kunnet afslører, er der nu også en ny måde at undgå, at offentligheden får adgang til potentielt belastende oplysninger om Mette Frederiksen : Forkert arkivering i årevis.

En fremgangsmåde benyttet af Furesø Kommune, den københavnske forstadskommune hvor Mette Frederiksen tidligere har boet, i en sag, hvor den samtidig har tabt flere klagesager ved Ankestyrelsen mod Journalista.dk.

Alligevel synes forløbet ikke at have fået negative konsekvenser for den ansvarlige sagsbehandler, der endda har sikret sig en lønforhøjelse.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*