Ny taktik for at skjule oplysninger om Mette F: Dokumenter arkiveres forkert – i årevis

Del artiklen her:

Taktikken bruges af Mette Frederiksen tidligere hjemkommune, efter eksempelvis Københavns Universitet tidligere har oplyst at have ”mistet” væsentlige dokumenter, der relaterer sig til statsministerens ulovlig optagelse på en masteruddannelse i Afrikastudier.

Er der én ting der i høj grad klæber til Mette Frederiksen, er det at en lang række vigtige og potentielt skadelige dokumenter og oplysninger på en iøjnefaldende måde forsvinder. Ikke kun i forbindelse med Minkskandalen, hvor sms-beskeder først blev slettet og efterfølgende ikke kunne gendannes, men fx også i relation til hendes master-uddannelse i Afrikastudier. En deltidsuddannelse over 2 år alene i eksamensmæssig forstand bestående af skriftlige hjemmeopgaver, hvor Københavns Universitet har erkendt, at hun blev optaget i strid med reglerne.

Men hvordan det præcist gik til at statsministeren blev optaget på sin masteruddannelse er dog ikke noget, som universitetet mener at kunne hjælpe med. Således har det teologiske institut tidligere oplyst, at referatet fra studienævnsmødet hvor Mette Frederiksen blev optaget er forsvundet – men at referaterne fra møderne både før og efter politikerens optagelse omvendt nemt har kunnet findes.


Men indenfor den kommunale verden, har man taget noget anderledes midler i brug for at undgå at andre markante forhold omkring Mette Frederiksen skal nå ud til offentligheden. Forhold der fremgår af en klagesag, som Journalista.dk nu to omgange har vundet over hendes nu tidligere hjemkommune Furesø.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*