Lukker ned : Marie Bjerre nægter at tale om sit store eftervederlag – for ikke at være minister i 14 dage

Folketingets pressefoto af Marie Bjerre (V)
Del artiklen her:

Lige så hurtig Venstreministeren Marie Bjerre var til at tage i mod et eftervederlag for de blot 14 dage hvor hun ikke var minister, lige så svær er hun at få i tale om, hvorfor skatteyderne skulle pålægges at betale hende den iøjnefaldende fratrædelsesgodtgørelsen.

Det er de færreste der kan se en fratrædelsesgodtgørelse gå ind på kontoen, hvis de kun delvist har stået uden arbejde i 14 dage.

Men som Journalista.dk kunne afslører i den forgangne uge, har det været tilfældet for Marie Bjerre. Det efter at Venstrepolitikeren i forbindelse med den seneste regeringsrokade blev udskiftet med Mia Wagner, men genindsat som Digitaliserings- og ligestillingsminister, da partifællen trak sig.

En udbetaling til Marie Bjerre der kommer i forlængelse af, at Mia Wagner sikrede sig omkring 700.000 kroner i eftervederlag, efter blot selv havde været minister i 14 dage.

Men lige så hurtig Marie Bjerre var til at genindtræde i regeringskontoret, lige så svær er hun at få i tale om, hvorfor skatteyderne skulle betale hende et eftervederlag for de blot omkring 14 dage, hvor hun op mod jul ikke var minister.

Således er hendes presseafdeling ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

 

Andre artikler om eftervederlag

Mia Wagner scorer gyldent håndtryk på 700.000 kroner – efter blot 14 dage som minister

Politikeres påstande om løn tilbagevist i Helsingør : Byrådsmedlem kunne uden problemer tilbagebetale lovpligtigt eftervederlag

Kongen af fratrædelsesgodtgørelser : Sydfynsk kommunaldirektør har nu scoret 4.014.991 kroner på kun fire år

Stærkt venstreorienteret borgmester forlod frivilligt politik for millionjob – og scorede samtidig kæmpe eftervederlag

Eftervederlag fra Folketinget og ministerpension ikke nok for Lykketoft : Scorede 30.000 kroner på klimarigtig paneldebat

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*