Tidligere Folketingsmedlem scorede topjob i millionklassen – uden forudgående praktisk erfaring

Folketingets pressefoto af Nanna Westerby Jensen
Del artiklen her:

For at nå til tops i det kommunale system er det normalt en forudsætning, at man har stor praktisk og teoretisk viden. Men sådan forholdt det sig langt fra, da en tidligere socialdemokratisk politiker sikrede sig et topjob i Københavns Kommune.

Det er langt fra unormalt, at tidligere politikere efterfølgende får topstillinger hos kommunerne. Men når det sker er det typisk indenfor, hvad man kunne kalde for generel ledelse eller rådgivning af valgte tidligere politiske kollegaer.

Men som Journalista.dks søsterside, Bjørknæs.dk, i dag kan afslører, er der dog iøjnefaldende undtagelser. En af dem er hos Københavns Kommune, hvor det tidligere Folketingsmedlem for først SF og senere Socialdemokratiet, som hun skiftede til i forbindelse med en nedsmeltning hos SF, Nanna Westerby Jensen, sidste år blev ansat som byggechef.

Det på trods af, at hun forud for sin ansættelse, ikke havde nogen erfaring med at håndtere byggesager – ligesom hendes uddannelsesmæssige baggrund heller ikke peger i retning af byggerier.

Del artiklen her:
2 Comments

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*