20.000 kroner for ½ times gåtur med Anders Lund Madsen: DR-stjerne scorer kassen hos fattig kommune uden råd til plejehjem

Del artiklen her:

Selv om økonomien ifølge eget udsagn er meget stram i Hjørring Kommune, er der ikke nogle smalle steder, når nordjyderne i morgen får besøg af nyhedsoplæser.

Når Hjørring Kommunes førstemand, den socialdemokratiske borgmester Arne Boelt, de seneste måneder har optrådt i landsdækkende medier, har det været med fortællingen om en særdeles økonomisk hårdt ramt kommune. Problemerne var i efteråret så udtalte, at borgmesteren truede med ikke at ville genopstille til det kommende kommunalvalg, hvis ikke det blev muligt for nordjyderne at hæve skatten.

Erklæret økonomisk smalhals der blandt andet har gjort, at Hjørring Kommune de seneste år blandt andet har set sig nødsaget til at lukke et plejehjem, hvilket skete på trods af store lokale protester. Omvendt har der været økonomisk råderum til at udbetale meget høje lønninger til ledende embedsmænd, hvilket blandt andet drejer sig om kommunaldirektøren. Således viser aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Hjørring Kommune, at bureaukraten aktuelt ligger med en årsløn på 2.2 millioner kroner.

Læs også : Mens økonomisk trængt kommune lukker plejehjem : Bruger over 400.000 kroner på kendisjournalister denne weekend

Men det er dog ikke kun i forhold til aflønningen af sine embedsmænd, at Hjørring Kommune under Arne Boelts ledelse, har foretaget iøjnefaldende udbetalinger.

Aftale indgået mellem bookingselskabet og Hjørring Kommune/Naturmødet

 

Betales for gåtur – med mulighed for at promovere sin egen nye bog

Specielt har det såkaldte Naturmødet, der på mange måder ligner en miniudgave af Folkemødet på Bornholm, udviklet sig til at være en dyr oplevelse for skatteyderne. Selv i forhold til årets version, som grundet coronasituationen afvikles som en kombination mellem onlineaktiviter og fysiske arrangementer i Hirtshals.

Læs også : Økonomisk trængt kommune fyrer den af i aften : Giver koncert til 110.000 kroner

Typisk har det været Anders Lund Madsen, der har været trækplastret under Naturmødet. Hvilket han også har fået en særdeles god aflønning for, da han tidligere har modtaget 138.000 kroner for en forlænget weekends arbejde – med kun meget få programpunkter. En aflønning Anders Lund Madsen tidligere overfor Journalista.dk, på ingen måde har ønsket at kommentere på.

Anders Lund Madsen er også blandt de optrædende på årets udgave af Naturmødet, hvor han blandt andet skal deltage i en såkaldt Walk & Talk med tv-værten Johannes Langkilde. Et arrangement der løber af stablen i morgen mellem klokken 16.45 og 17.15, hvilket ifølge aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Hjørring Kommune, står skatteyderne i 20.000 kroner.

Læs også : Byrådsmedlem om kommunal støtte på 2 millioner kroner til Naturmødet : Jeg kan ikke forstå at vi har råd

Ifølge aftalen indgået mellem Johannes Langkildes bookingbureau og Hjørring Kommune får skatteyderne følgende for beløbet :

– En snak med Andes Lund Madsen i forbindelse med Naturmødet 2021. Talken kan handle om, hvad folk har søgt mod under corona: Natur og fællessang – gerne lave en kobling til Hjørring, hvor Johannes er fra. I snakken er Johannes Langkilde også velkommen til at tale om sin nye bog ”Min fætter er høvding i Samoa”.

Del artiklen her:
3 Comments

 1. Anders Lund Madsens evner er stærkt overvurderet.
  Magen til plat personage skal man lede længe efter (hvis vi udelukker politikere).

 2. Licens er noget vi giver til familie, gode venner og andre ansatte i Hele Danmarks radio. Og til hestetransporter, når vi skal være et hestehoved foran og pærer bagved.

 3. A.Lund Madsen & J.Langkilde er da smarte og dygtige. De forstår at tjene penge!
  Det reelle problem er det socialistiske pamperSvin, borgmester & socialdemokrat, Arne Boelt!

  Han er problemet, fordi han bruger disse 2 stjerner uden hjerner, til at promoverer sig selv som konge af det mørke N-Jylland, og han skider på sine borgere, de rager ham en papand.

  Hvorfor gør han ikke brug af sine trusler, hvis han ikke får sin vilje?
  Det gør han ikke, fordi han har et fedt-betalt job, med minimum arbejds-indsats. Det er kommunal-direktøren der klare paragraferne for pamperen Boelt.

  Samtidig kan han bruge af andre folks penge, til at promoverer sig selv, så han kan beholde sin borgmester taburet til evig tid.

  At de gamle dør fordi skal flyttes til et nyt plejehjem og de små skal rejse timer til&fra skole, jamen det skider en socialist da på.

  Hvorfor fatter danskerne ikke, at socialister er fulde af løgn!
  Bare se Mette FUSK! KÆre borger i Hjørring, tænk nu på hvor I sætter krydset til November.

  SIAD! Stem NB!
  P.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*