Mens økonomisk trængt kommune lukker plejehjem : Bruger over 400.000 kroner på kendisjournalister denne weekend

Del artiklen her:

I dag indledes Naturtopmødet, hvilket sker i Hirtshals i Hjørring Kommune og med deltagelse af en række velbetalte journalister. Det sker samtidig med, at nordjyderne ellers påstår at have en meget trængt økonomi.

Hjørring Kommune Anders Lund Madsen Mette Walsted Westergaard

Rundt om i landet skyder en række minikopier op af Folkemødet på Bornholm, hvilket blandt andet vil sige Naturmødet. Det starter senere i dag og løber de kommende tre dage, således at arrangementet lukker og slukker for i år lørdag aften. Men selv om programmet således kun varer tre dage, bliver det alligevel nødvendigt for skatteyderne i Hjørring Kommune, som finansiere langt størstedelen af den tre dages festival, at grave dybt i lommerne.

Det skyldes blandt andet de kendisjournalister, som man fra Hjørring Kommunes side har indgået aftaler med. De skal på samme måde som ved storebroren Folkemødet være dem, der stiller spørgsmålene til først og fremmest deltagerne i de forskellige paneldebatter, som de kommende dage vil præge de opstillede telte i det nordjyske.

Læs også : Mens Anders Lund Madsen scorede 138.000 kroner for få programsatte arrangementer under Naturmødet : Peter Qvortrup Geisling arbejdede gratis

Men som det fremgår af aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Hjørring Kommune, bliver det langt fra en billig oplevelse for skatteyderne, når debatterne skal ledes af landskendte journalister – der først og fremmest har deres udgangspunkt hos Danmarks Radio.

Aftaler indgået mellem Naturmødet 2019 og Mette Walsted Westergaard, Anders Lund Madsen og Zetland

 

Lønchecks på over 100.000 kroner for få dages arbejde

Det drejer sig blandt andet om Anders Lund Madsen og Mette Walsted Westergaard, der begge tjener over 100.000 kroner på at optræde under de kommende tre dage.

Læs også : Vred Anders Lund Madsen efter afsløring af aflønning på 130.000 kroner for ét programsat arrangement : Du er dum – og tilføjer i modsætning til mig kun verden smålighed og misund

Den tidligere nyhedsoplæser på TV-Avisen, Mette Walsted Westergaard, kommer således til at tjene 103.800 kroner, hvilket i høj grad skyldes en timeløn på 900 kroner. Et beløb der dog også dækker over, at hun har været nødsaget til at give en såkaldt mængderabat på 20%, hvilket også er tilfældet for Anders Lund Madsen, hvis indtjening på Naturmødet 2019 lyder på 102.100 kroner. Et beløb næsten identisk med det, som nichemediet Zetland anført af journalisterne Jakob Moll og Lea Korsgaard også kan se frem til, når det nordjyske arrangement er overstået.

Læs også : Regionsrådsmedlem om aflønning af Anders Lund Madsen under Naturmødet : Griskhed

En ganske fornuftig løncheck er der også til Jan Falkentoft, der hovedsageligt kendes fra P1s morgenudsendelser. Han modter 50.000 kroner for sin indsats, hvilket også er tilfældet for fugle- og naturformidleren Vicky Knudsen.

Aftaler indgået mellem Naturmødet 2019 og Jan Falkentoft og Vicky Knudsen

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Der er vel ikke meget andet at sige, at man får en afsindig og hæslig kvalme over disse middelmådigheders grådighed, som åndssvage politikere åbenbart gerne vil gnide sig op ad.
    ØV ØV ØV

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*