Årsløn på 2.410.980 kroner ikke nok for Jens Kramer Mikkelsen – scorer også kæmpe bonus på flere hundrede tusinde kroner

Del artiklen her:

Den tidligere overborgmester i København, Jens Kramer Mikkelsen, er blandt Danmarks absolut højeste lønnede embedsmænd. Men det er dog langt fra nok for socialdemokraten, der også hæver store bonusser for sit arbejde hos By & Havn.

Jens Kramer Mikkelsen By & Havn

– Aflønningen af Jens Kramer Mikkelsen tilhører privatlivets forhold, hvorfor vi ikke kan oplyse om det.

Sådan har det lydt igen og igen fra det kommunalt finansierede By & Havn, når Journalista.dk har krævet at få oplyst, hvad de københavnske skatteydere måned efter måned har været pålagt at betale i løn til først og fremmest selskabets direktør, Jens Kramer Mikkelsen. Den tidligere socialdemokratiske overborgmester i hovedstaden startede i jobbet i forbindelse med, at han stoppede i politik. Det efter en større skandale hvor det blev dokumenteret, at et stort beløb reserveret til Københavns hjemløse, i stedet blev brugt på hans ferierejse til Australien.

Læs også : Kramer Mikkelsen fortsætter forbrugsfesten under sydens sol : Bruger halv million på messe i Frankrig – med minimal effekt

Årsagen til at By & Havn igennem længere tid uretmæssigt forsøgte at nægte udleveringen af Jens Kramer Mikkelsens lønforhold, kan ses i sammenhæng med, at skatteyderne i dén grad har måttet til lommerne, når det handler om aflønningen af den tidligere politiker.

Oversigt over lønninger udbetalt i 2017 til ledende medarbejdere hos By & Havn

 

Tjente dobbelt så meget som ministre

Ifølge de fremsendte bilag til Journalista.dk, drejer det sig ikke kun om hans almindelige løn. Men også de bonusser, Jens Kramer Mikkelsen har kunnet se gå ind på kontoen.

Læs også : Jens Kramer Mikkelsen står til gigantisk fratrædelsesgodtgørelse på mange millioner kroner – men du må ikke vide hvor stor

Således fremgår det af de fremsendte bilag til Journalista.dk, at Jens Kramer Mikkelsen i 2017 inklusiv arbejdsgiverbetalte pensionsindbetalinger, havde en grundløn på lige over 200.000 kroner om måneden. Hvilket i 2017 medførte samlede indbetalinger på hans lønkonti og pensionsopsparinger, på 2.410.890 kroner. Eller hvad der svarer til det dobbelte af, hvad en menig minister tjente samme år, da eksempelvis kulturministeren i 2017 kunne hæve 1.185.965 kroner.

Men en aflønning på 2.410.980 kroner var dog ikke tilstrækkeligt for Jens Kramer Mikkelsen, som også i 2017 sikrede sig en bonus på 200.000 kroner, således at socialdemokraten i alt opnåede en lønindtægt fra By & Havn på 2.610.980 kroner.

Læs også : Jens Kramer Mikkelsen brugte de hjemløses penge på ferietur til Australien – og scorer årsløn på 2.304.000 skatteyderkroner

Fra By & Havns side har man ikke overfor Journalista.dk oplyst, hvorfor Jens Kramer Mikkelsen har gjort sig fortjent til denne ekstra udbetaling.

Del artiklen her:
2 Comments

 1. “Fra By & Havns side har man ikke overfor Journalista.dk oplyst, hvorfor Jens Kramer Mikkelsen har gjort sig fortjent til denne ekstra udbetaling.”
  …måske det skyldes, at de slet ikke ved det, for det er jo bare lidt økonomiske vennetjenester, man automatisk giver hinanden i kredse af forhenværende røde politikere, der traditionelt ikke har respekt for skatteydernes surt optjente penge.

 2. K.Sørensen, altså lidt vennetjenester her & der.
  Der er jo penge nok.
  Mangler du måske noget?
  “die dumme dänen” Æææææslker at betale verdenen Højeste skatter & afgifter, og de skal da bruges på noget, ikkesandt? Jamen, så kan socialisterne da lige så godt fordele dem mellem sig.
  Herregud fordi de gamle ligger i deres eget lort og dør, jamen, sådan er det jo!
  Og, børnene i børnehaven snakker ikke med en pædagog hele dagen, jaja, hvis de små bliver hysteriske eller indelukket, de kan bare få en Autisme eller ADHD diagnose når de bliver 7, så går det nok.
  Tænk nu lige lidt på, hvor meget godt disse socialister har gjort for befolkningen, de kan nok bruge en lille belønning! Det manglede da bare!
  P. SIAD.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*