Vestsjællandsk vandværk kørte markedsføringskampagne under Folkemødet : Hyrede Andreas Bo til at optræde i eget telt

Del artiklen her:

Kalundborg Forsyning har monopol på at levere vand og fjernvarme til omkring 5.000 husstande i Kalundborg, som også er den eneste by, hvor det kommunale selskab kan sælge sine ydelser. Alligevel havde det behov for at markedsfører sig selv under Folkemødet i 2017, hvilket skete med en landskendt komiker.

Kalundborg Forsyning

– Vi forsyner cirka 5.000 husstande med drikkevand og distribuerer fjernvarme til cirka. 5.000 husstande i Kalundborg by, samt renser spildevand fra hele Kalundborg Kommune. Derudover leverer vi overfladevand til nogle af de store virksomheder i Kalundborg.

Sådan lyder en del af den præsentation, som Kalundborg Forsyning giver af sig selv på sin hjemmeside. Et kommunalt ejet selskab, som i alt beskæftiger omkring 80 medarbejdere, hvis udtalte målsætning er at levere sine produkter så miljørigtigt som muligt.

Læs også : Borgmestre, byrådsmedlemmer og embedsmænd slog sig løs til Folkemødet med frådsemiddag – betalt af skatteyderne

Indbyggerne i Kalundborg har dog ikke det store valg, når det handler om at vælge Kalundborg Forsyning til eller fra, da det kommunale selskab har monopol på at levere sine produkter i den vestsjællandske by. Ligesom strukturen omkring kommunale forsyningsselskaber gør, at det ikke uden videre er muligt at konkurrere med nabokommunernes forsyningsselskaber om kunder på den anden side af kommunegrænsen.

Alligevel har man fra Kalundborg Forsynings side anset det for nødvendigt, at deltage i Folkemødet på Bornholm, for på den måde at være med til at markedsføre sig selv.

Kalundborg Forsynings oversigt over udgifter til Folkemødet 2017

 

Andreas Bo som trækplaster i opstillet telt

Ifølge de fremsedte bilag til Journalista.dk, kostede det skatteyderne 33.539 kroner, da Kalundborg Forsyning deltog på Folkemødet. Det selv om at embedsmændene på Bornholm ikke havde mulighed for at markedsfører sig overfor sine kunder, som også i fremtiden alene kan findes i det vestsjællandske område.

Læs også : Embedsmænd til Folkemødet med stil : Snuppede privatfly til flere hundrede tusinde kroner

Det holdt dog ikke Kalundborg Forsyning tilbage fra at investere i forskellige reklameartikler, ligesom skatteyderne også måtte betale for, at der skete indhyring af en barista, som kunne sørge for at få stillet kaffetørsten hos de fremmødte. Samtidig spillede det også ind på en samlede regning, at de vestsjællandske embedsmænd var involveret i driften af et telt under Folkemødet.

Læs også : Vejle sendte kæmpe delegation til Folkemødet – som blev kørt tværs over Bornholm i egen bus

For at det kunne tiltrække sig opmærksomhed, havde man hyret komikeren Andreas Bo – hvortil Kalundborg Forsynings andel af honoraret udgjorde 5.600 kroner.

 

 

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Tragikomisk idioti at bruge over 33.000 kr. på at markedføre et produkt, der ikke kan sælges til andre end dem, der er tvangsindlagt til at modtage ydelsen.
    Kan Journalista ikke grave lidt i hvor mange penge, der ud over den idiotiske og nytteløse markedføring, blev brugt på transport, fortæring, især drikkevarer og overnatning?

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*