Begrænset fagligt indhold : Midtjysk kommune brugte 120.000 kroner på romerske bade og turistrundture i havneby

Del artiklen her:

Der er hverken havne eller romerske bade i Herning Kommune. Alligevel var netop de to ting centrum for en stor del af en studietur, som midtjyderne foretog til det vestlige England.

Herning Kommune

Bristol er måske ikke en by, der siger de fleste danskere ret meget. Det på trods af den vestlige engelske havneby placeret tæt på Wales har en markant historie, som blandt andet inkluderer tilstedeværelsen af romerne. Forhold der stadig fremgår af byens mest berømte bygningsværker, ligesom byen med omkring 500.000 indbyggere også er kendt for sit store havneområde, som i disse år er under markant udvikling. Det fra tidligere at have huset tung industri, til i dag at være et område med en række trendy restauranter og hoteller.

Læs også : DR-stjernes fede bijob : Herning Kommune betalte 68.000 kroner for at blive skamrost i kort og overset video

Umiddelbart skulle man derfor måske ikke tro, at det var forhold, der havde den store tiltrækningskraft på en kommunalbestyrelse og ledende embedsmænd. Men det var tilfældet, da Herning Kommunes byplanlægningsudvalg i slutningen af august 2018, lagde vejen forbi Bristol.

Ifølge aktindsigter opnået af Journalista.dk, blev det langt fra en billig rejse for de midtjyske skatteydere.

Udgifter i forbindelse med Herning Kommunes rejse til Bristol i England

 

Afslutningsmiddag på ombygget skib

Således fremgår det af de fremsendte bilag, at det i alt kostede 119.531 kroner at sende den kommunale delegation på tur til England. En delegation der ud over 6 medlemmer af Herning Byråds såkaldt Byplanudvalg, også bestod af 4 ledende embedsmænd.

Læs også : Regeringen har lige fået kæmpe lønforhøjelse – men den griner de af i Randers og Herning : Her tjener bureaukraterne nemlig langt mere

På turens første fulde dag var det eneste faglige programpunkt en rundtur i Milton Keynes, der ligger placeret omkring 80 kilometer nord for London. For efter den guidede byrundtur i byen med omkring 250.000 indbyggere, stod programmet nemlig på en 3-retters frokost på en pub i Milton Keynes, inden at turen gik med bus to Bristol – hvor første programpunkt var en middag på en fransk-inspireret restaurant. Dagen efter var eftermiddagen helliget en sightseeingtur i Bristol, inden den kommunale delegation lagde vejen forbi de verdensberømte romerske bade, der daterer sig tilbage til omkring år 840 før Kristi fødsel.

Læs også : Selv advokater på støtten : Herning bruger milliarder på løntilskud

Efterfølgende var det tid til det sidste programpunkt inden hjemrejsen for Herning Kommunes udsendte, da de indtog en middag på The Glassboat Restaurant. En flydende restaurant i form af et ombygget skib, der ligger placeret i Bristol Havn.

Program for Herning Kommunes rejse til Bristol i England

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Men borgerne bliver jo ved med at stemme de samme frådsende idioter ind i rådene??? Jeg fatter det ikke, men er der noget parti, der har på agendaen at holde igen med frådseriet?

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*