Besøg på pubs og i udkigstårn : Økonomisk presset kommunalbestyrelse bruger 150.000 kroner på besøg i Holland

Del artiklen her:

Tilsyneladende er der et stort udsigtstårn på vej i Syddjurs Kommune. I hvert fald var udsigten fra et udsigtspunkt en væsentlig del af programmet, da lokalpolitikere sammen med ledende embedsmænd tog på studietur til Amsterdam.

Syddjurs Kommune

I Syddjurs Kommune har de efter eget udsagn et stramt budget, hvilket eksempelvis var årsagen til, at kommunalbestyrelsen i november sidste år havde store problemer med at få de økonomiske ender til at mødes. Det i forbindelse med en diskussion om, hvordan man skulle finde finansieringen til uforudsete omkostninger i den lille jyske kommunes ældrepleje.

En del af forklaringen på udfordringerne bestod i, at man fra kommunernes side fik udbetalt mindre i bloktilskud end forventet, hvis de året forinden havde overskredet de lagte budgetter. Hvilket var tilfældet i Syddjurs Kommune, der har Ebeltoft som hovedby.

Læs også : 6 kommuner udsender enslydende reklamebreve for samme internetudbyder – som de påstår selv at have skrevet

Med de økonomiske problemstillinger i baghovedet skulle man måske tro, at byrådsmedlemmerne ville gå forrest, når det handlede om at vende hver en krone i den kommunale forvaltning. Men ifølge aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Syddjurs Kommune, synes dette langt fra at være tilfældet – specielt ikke når det handler om at komme ud og få reelle turistoplevelser på skatteydernes regning.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*