Biblioteket hyrer drag queen og drag king til bogoplæsning – til 1.000 kroner i timen

Del artiklen her:

Selv om der var tale om et arrangement for helt små børn, var der alligevel voksen afregning for et kommunalt bibliotek, da det hyrede en drag queen og en drag king til bogoplæsning.

Hvidovre Kommune

Bogoplæsninger er om ikke hverdagskost på landets biblioteker, så i hvert fald det som ligner. Men da Hvidovres kommunale bibliotek i februar bød indenfor til en noget speciel bogoplæsning, medførte det alligevel en del løftede øjenbryn.

Det skete nemlig da Hvidovre Bibliotek holdt et arrangement for de 3-6 årige, som i en god times tid skulle underholdes af drag queen Di Di Cancerella og drag kingen Dallas King. Det blandt andet via bogen ”Far og far og lille Tango”, der handler om de to pingvinhanner Roy og Silo, der ikke er interesserede i hunpingvinerne, men i stedet hinanden. Ifølge bogens omtale, skulle den til dels bygge på virkelige hændelser fra New Yorks Zoo.

Læs også : Kommunalt vandværk gik fra to direktører til én – hvilket kostede skatteyderne millioner af kroner i gyldent håndtryk

Den blev udsendt tilbage i 2006 af Edith Schreiber-Wicke, der også har stået bag flere andre børnebøger.

Aftale indgået mellem Hvidovre Bibliotek og bogoplæsere

 

To arrangementer af en times varighed

Men som det fremgår af aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Hvidovre Bibliotek var det ikke gratis for skatteyderne, da drag queen Di Di Cancerella og drag kingen Dallas King stod for oplæsningen af Edith Schreiber-Wickes ”Far og far og lille Tango”.

Læs også : Regionsråd holdt spareseminar på luksushotel – for 177.781 kroner

Således fremgår det af de fremsendte bilag, at de hver modtog 2.000 kroner for ulejligheden. Det for at deltage i arrangementet den 13. februar, som forventedes at vare en time. Samtidig indeholder aftalen med Hvidovre Kommune et krav om, at Di Di Cancerella og Dallas King skal på den igen den 4. april, hvor de også skal læse op fra ”Far og far og lille Tango”. Også denne gang er der tale om et arrangement, som står til at løbe i omkring en time.

Læs også : Vred Anders Lund Madsen efter afsløring af aflønning på 130.000 kroner for ét programsat arrangement : Du er dum – og tilføjer i modsætning til mig kun verden smålighed og misund

Eller hvad der svarer til at Di Di Cancerella og Dallas King hver tjener 1.000 kroner i timen, for at læse op af en bog for nogle af Hvidovres yngste indbyggere.

Hvidovre Kommunes forklaring på betaling i forbindelse med bogoplæsning

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Hvidovre og andre kommuner skal IKKE forbruge skatteborgernes penge på, at pådutte andre folks børn deres absurditeter. Afskyeligt!
    Regnbue-tåberne fylder ALT for meget!

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*