Forsyningsselskab shopamok i møbler : Køber stole for 400.000 kroner – og papirkurve for 27.000 kroner

Del artiklen her:

Det blev en dyr oplevelse for indbyggerne i og omkring Hillerød, da det lokale kommunale forsyningsselskab på det nærmeste tømte bolighuse for kontormøbler og andet inventar.

Hillerød Forsyning

2.268.687 kroner.

Så stor lød den samlede regning for de indkøb, som det kommunale Hillerød Forsyning i 2018 foretog – alene for møbler. Det efter at det kommunale selskab med monopol på at levere sine ydelser i og omkring den københavnske forstad, ellers igennem længere tid havde haft problemer med at få de økonomiske ender til at mødes i den daglige drift. Således så man sig blandt andet tidligere på året nødsaget til at gennemføre en stigning i de afgifter, som selskabets kunder er tvunget til at betale for eksempelvis at få fjernet skrald og leveret varme.

Læs også : Kritiker offentliggjorde gigantløn for direktør hos kommunalt selskab – hvorefter det meldte ham til politiet

Nødvendigheden af at hæve afgifterne er dog omvendt ikke til at se, når det handler om indkøb af møbler til forsyningsselskabets forskellige afdelinger. For som det fremgår af aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Hillerød Forsyning, har det været en ualmindelig god kunde hos møbelhusene.

Ikke kun når det har handlet om eksempelvis dyre sofaer, men også i forhold til noget som de færreste forbinder med store udgifter – nemlig papirkurve.

Oversigt over møbelindkøb foretaget af Hillerød Forsyning

 

Stort forbrug af lamper hos forsyningsselskabet

Således fremgår det af fakturaerne fra Hillerød Forsynings møbelindkøb, at der blandt andet var luft i budgettet til at indkøbe 70 papirkurve. Papirkuve der hver stod skatteyderne i 383 kroner, hvilket i sig selv medførte en regning på 26.810 kroner.

Læs også : Mens kommunen modtager fattigdomshjælp : Byrådsmedlemmerne rejser for over 700.000 kroner på ét år

Samtidig spillede det også ind på den samlede regning på 2.268.687 kroner, at Hillerød Forsyning fandt det nødvendigt at indkøbe et stort parti stole. Ikke kun i form af kontorstole, som inklusiv forskellige former for tilbehør typisk medførte en regning på omkring 10.000 kroner stykket, men også en lang række konferencestole. Således foretog Hillerød Forsyning i 2018 indkøb af 65 konferencestole til 1.635 kroner stykket, hvorfor alene de nye stole til brug for møder medførte en regning på 77.580 kroner.

Læs også : Ædegilde til motionsløb : Kommune købte – endnu engang – grill-pølser for over 120.000 kroner

Ligesom der også i 2018 blev fyldt godt op med nye lamper rundt om hos Hillerød Forsyning, som eksempelvis indkøbte 70 styks såkaldte Artemida Tolemeo-lamper. Som tilbehør til dem blev købt et tilsvarende antal lampespyd, således at udgifterne til denne type af lamper løb op i lige over 100.000 kroner.

Køb af papirkurve foretaget af Hillerød Forsyning

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Jamen, er det ikke et forsyningsselskab? Så drejer det sig vel om at forsyne sig, eller hvad?

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*